Naslovnica Trendi Za Valentinovo romantika, dan kasneje Plavi Orkestar v živo

Za Valentinovo romantika, dan kasneje Plavi Orkestar v živo

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi na Planet TV ta teden pripravljajo dve veliki novosti. V četrtek, 15. februarja, bodo gledalci lahko spremljali prenos koncerta legendarne skupine Plavi orkestar v ljubljanskih Stožicah. Jutri pa je na vrsti Valentinovo, zato bodo na programu Planet PLUS kraljevali ljubezenski in romantični filmi.

valentines day 2057745 960 720

‘Obvezna oprema’ za jutrišnji dan bo še dodatno posladkala gledanje ljubezenskih filmov na Planet PLUS (foto: pixabay.com)

 

Da bo dan vseh zaljubljencev minil v romantičnem vzdušju, bo na televizijski mreži Antenna TV SL poskrbela filmska ponudba na programu Planet PLUS. Jutri, v sredo, 14. februarja, bo že ob 16.25 na sporedu romantična komedija Ljubezen za slepe (Blind Dating) s Chrisom Pinom, ob 18.20 bo sledil film Zaslepljen z Grace (Nearing Grace) z Jordano Brewster, ob 20.00 pa prihajata Jennifer Aniston in Aaron Eckhart v romantični drami Ljubezen se zgodi (Love Happens),

Ob 21.50 bodo v komični romanci Golobčka (Love Birds) spremljali letošnjo nominiranko za oskarja Sally Hawkins, ob 23.35 pa bosta zaključek dneva zaljubljencev prinesla Michelle Williams in Ryan Gosling v Otožnem valentinovem (Blue Valentine), ki je obema igralcema prinesla nominaciji za zlati globus, Michelle pa je bila nominirana tudi za oskarja.

Pojutrišnjem, v četrtek, 15. februarja, pa bo v ljubljanskih Stožicah veliki koncert legendarne skupine Plavi orkestar, ki bo slovensko prestolnico obiskala v okviru turneje ‘Everblue’. Nazadnje je Plavi orkestar v Ljubljani nastopal leta 2010, ko je v rekordnem času dvakrat razprodal Halo Tivoli. Koncertno doživetje bodo lahko tokrat v televizijskem prenosu od 21. ure dalje spremljali tudi gledalci Planeta.

Gre za enega od redkih primerov, vsaj v Sloveniji, ko koncert v živo hrati neposredno prenašajo tudi na televiziji. Planet TV bo dogajanje v Stožicah spremljal od 21. ure dalje.

 

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.