Naslovnica Zavrnitev odgovornosti

Zavrnitev odgovornosti

Dnevne Novice glede objav fotografij za uredniške potrebe uporabljajo izključno lastne fotografije, pridobljeni PR fotografski material in fotografije, ki so v prosti ponudbi na različnih spletnih portalih, specializiranih za brezplačne fotografije.

Dnevne Novice spoštujejo vso veljavno slovensko in EU zakonodajo. Vendar Dnevne Novice ne morejo prevzeti odgovornosti za fotografske materiale, ki jih za brezplačne fotografije specializirani spletni portali prosto ponujajo, a pod napačnimi oziroma lažnimi podatki (avtor, vir, licenca…), pri tem pa hkrati sami zavračajo odgovornost za tovrstne neresnične navedbe.

Zaradi neusklajenosti in nedorečenosti globalnih pravnih norm s področja avtorskih in intelektualnih pravic, sploh glede fotografij s spleta, Dnevne Novice ne morejo biti na noben način odgovorne za napačne oziroma lažne avtorske navedbe s strani drugih pravnih oseb, te pravne osebe pa nosijo izključno pravno, moralno in finančno odgovornost za vse nastale kršitev in morebitne uradno-pravne postopke v zvezi s tem.

Dnevne Novice: 21.07.2017

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.