Naslovnica Oglaševanje Strehe in fasade SITAR – sodobne strehe in fasade

Strehe in fasade SITAR – sodobne strehe in fasade

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko boste iskali strokovnjaka na področju izdelave strehe ali fasade, se obrnite na nas… Ne bomo vas razočarali….

Smo obrtniško podjetje, ki vam nudi najboljšo izdelavo in montažo strehe….(foto: pixabay.com)

Podjetje STREHE IN FASADE SITAR je klasično slovensko obrtniško podjetje, ki temelji na vrhunski stopnji strokovnosti, zanesljivosti in skrbnem odnosu do vas, naših strank. Potrudimo se prav za vsakogar, tako smo navajeni in drugače pač ne znamo.

In če se ne bi držali izjemno visokih standardov glede kakovosti naših delovnih aktivnosti oziroma storitev, glede uporabljenih materialov ter tudi glede že omenjenih odnosov do naše klientele, danes v podjetju STREHE IN FASADE SITAR ne bi bili uspešni.

Podjetje je bilo namreč ustanovljeno v pričetku leta 2005, tedaj pa sta bili zaposleni le dve osebi. Z marljivostjo, strokovnostjo in prijaznostjo smo skozi leta zadovoljili vedno več naročnikov naših storitev, tako da se je naša mala gospodarska družba postopno lahko razširila.

Danes je v našem kolektivu zaposlenih osem ljudi, nahajamo pa se v Trebnjem, v bližini tamkajšnje industrijske cone in avtocestne povezave Ljubljana-Novo Mesto-Zagreb. Kot razkriva že ime podjetja STREHE IN FASADE SITAR, smo specializirani za postavitve sodobnih kovinskih streh in fasad, pa tudi za vsa sorodna dela, kot so obnove in popravila.

Med naše najbolj vidne projekte sodijo Dvorana Leona Štuklja v Novem mestu, zgradba Qlandie v Kamniku in poslopje ICIT-a v Šempetru pri Gorici, sicer pa se je v zadnjih 15 letih nabralo ogromno pozitivnih referenc naših zadovoljnih strank.

Strehe

Prvi segment naše ponudbe se nanaša na strehe. Danes morajo biti strehe vodoodporne, toplotno izolirane in obstojne. Prav tako morajo barvno in stilsko ustrezati zahtevam kupca. Streho vam lahko izdelamo povsem na novo, vam jo dostavimo in vam jo tudi zmontiramo.

Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s popravili in z delnimi obnovami že obstoječih streh. V naši ponudbi so vsa raznovrstna opravila tako glede novogradenj, kot tudi glede del na že obstoječih objektih:
• izgradnje klasičnih naklonskih streh
• izgradnje ravnih streh
• različne vrste strešnih sanacij
• odvodnjavanje streh
• vse preostale krovsko-kleparske rešitve

Fasade

Drugo večje področje naše ponudbe so fasade. Moderne stavbe, sploh večji objekti, potrebujejo primerno fasado, ki mora hkrati ščititi predvsem pred zunanjimi toplotnimi spremembami, vlago in vremenskimi ujmami.

Prav zaradi vse pogostejših vremenskih ekstremnih dogodkov je še bolj pomembna kakovost uporabljenih materialov, saj se od fasade pričakuje izjemno dolga obstojnost.

Ne smemo pa pozabit na estetski videz. Zato naše fasade prilagajamo željam kupca, to pa počnemo prek izjemno bogate palete različnih fasadnih elementov, ki so hkrati imenitnega videza, sodobnega stila in so tudi inovativne.

Poleg tega pa naše fasade zagotavljajo primerno varnost, vključno z nosilno konstrukcijo, ponašajo pa se tudi s posebno varnostno odliko – z ognjevarno zaščito.

Naše fasade so popolnoma prilagojene potrebam naročnika…(foto: Enter Point Slovenija)

Konstrukcije

Tretji večji strokovni sektor, ki se posvečamo v podjetju STREHE IN FASADE SITAR, so jeklene konstrukcije. Tudi tu je primarna varnost, zato je vse skladno z veljavnimi predpisi in standardi.

Odločitve o uporabljenih materialih so plod testiranj in tudi naših dolgoletnih izkušenj. Pri tem pa poudarjamo našo prilagodljivost, saj vedno prisluhnemo željam, oziroma zahtevam naših kupcev.

Prednosti jeklenih konstrukcij so številne:
• izjemna obstojnost
• popolno prilagajanje dimenzijam objekta
• ugodna cena in hitrost montaže, še posebej pri večjih objektih
• primerna čvrstost
• primerna prožnost
• odpornost proti zunanjim vremenskim vplivom
• možnost enostavnega dograjevanja

Izposoja dvižne košare

Naši ponudbi smo dodali tudi zelo uporabno novost – izposojo dvižne košare. Največja prednost košare je njen velik radij delovanja, saj lahko doseže višino 21 metrov, medtem ko njen stranski doseg znaša 9 metrov.

Dvižno košaro največkrat izposojamo za vsakdanja dela na višini, kot so obrezovanje drevja, montaže klimatskih naprav, montaže nadzornih kamer, dela na električni ali telefonski napeljavi…

Za vsa ta dela na višini je posebej poudarjena zahteva po varnosti, košara mora biti stabilna in tudi njena nosilnost primerna predvideni aktivnosti. Ker dvižno košarko običajno uporabljamo pri izdelavi naših jeklenih konstrukcij, delu na strehah in na fasadah, zato je že dobro preverjena in izkazano zanesljiva.

Pri nas boste po konkurenčni ceni dobili vse od izdelave strehe kot tudi kvalitetno izdelano fasado….(foto: wallpaperflare.com)

Strehe in fasade Sitar – Vaša najboljša odločitev za posebna strokovna dela!

STREHE IN FASADE SITAR
Mirko Sitar s.p.
Praproče 17
8210 Trebnje

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 904 21 71
Gsm: +386 (0)31 378 353
Gsm: +386 (0)31 361 355
E-mail: mirko.sitar@gmail.com
Spletna stran: www.sitar-strehe.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.