Naslovnica Trendi Slovenija spet išče talent, ‘štarterka’ Tina pa je noseča

Slovenija spet išče talent, ‘štarterka’ Tina pa je noseča

Avtor: Spletno Uredništvo

S podjetja Pro Plus so slovensko TV občinstvo včeraj osrečili z dvema odličnima novicama. Prva je ta, da zmagovalca lanskega šova Štartaj Slovenija! pričakujeta naraščaj, druga pa ta, da bo POP TV zakorakal v novo, sedmo sezono šova Slovenija ima talent. 

Wild artZmagovalca lanskega šova Slovenija ima talent – Lenart Prek in Timotej Willewaldt iz dueta WildArt (foto: PR Pro Plus)

 

Zadnjo noč verjetno marsikdo v Sloveniji ni mogel spati, ko je izvedel, da bo lahko svojo nadarjenost tudi letos predstavil v šovu Slovenija ima talent in se obenem potegoval za lep kup denarcev. “Tekmovalci iz lasnke 6. sezone so znova dokazali, da imamo v Sloveniji vsaj toliko talentov, kot se po njej sprehaja nog. Nog umetnic, ki sta jih v polfinalnih oddajah ovijali okrog droga in okrog vrvi. Argnetinca, ki je segel globoko v slovenska srca. Lenarta in Timoteja na godalih, ki sta prepričala gledalce in domov odnesla glavno nagrado, slavo in 50.000 EUR,” je so zapisali neutrudni delavci POP TV-ja, ki pa žal niso dodali, kdaj bo na vrsti snemanje in kdaj predvajanje oddaje.

 »Zmaga nama je dala ogromno priložnosti in tako sva v preteklem letu igrala na mnogih slovenskih odrih, spoznala in delala z ljudmi, ki sva jih prej videla le po televiziji in lahko le sanjala o srečanju z njimi. Talenti so bili nora, edinstvena in zabavna izkušnja. Kljub temu, da sva hodila na naporne vaje in se pozno vračala domov, bi vse z veseljem naredila še dvajsetkrat. Midva sva se prijavila, da bi najino ljubezen do glasbe delila s publiko in ko jo je ta sprejela, je bil občutek po vsakem nastopu, ko slišiš bučne aplavze in navdušenje, res dober, saj sva videla, da so začutili to, kar sva čutila midva,« pa se lanskega slavja spominjata zmagovalca šeste edicije oddaje Lenart Prek in Timotej Willewaldt iz dueta WildArt.

S podjetja Pro Plus pa so sporočili še veselo novico, da zmagovalca prve sezone podjetniške oddaje ‘Štartaj, Slovenija!’ Tina in Simon, ki ju je med podjetniške zvezde izstrelil produkt Nelipot, konec maja pričakujeta punčko

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.