Naslovnica Oglaševanje Slikopleskarstvo SLAVO

Slikopleskarstvo SLAVO

Avtor: Spletno Uredništvo

Visokokakovostne slikopleskarske storitve za vse želje in okuse….

Visokokakovostne slikopleskarske storitve za vse želje in okuse….(foto: pixabay.com)

V podjetju Slikopleskarstvo Slavo – Slavko Bezjak s.p.  smo specializirani predvsem za dela na področjih slikopleskarstva, fasaderstva in postavitev suhomontažnih sistemov. Že od leta 1994 se namreč posvečamo tem trem delovnim področjem, pri čemer je naše temeljno vodilo zagotavljanje visokokakovostnih storitev za vse naše stranke.

Kakovost, strokovnost in natančnost se pri nas zlijejo v eno, zato pri našem delu uporabljamo preverjene materiale priznanih blagovnih znamk.

O naši vrhunski kakovosti pričajo številne pozitivne reference naših strank, ter dejstvo, da smo redni podizvajalci pri večjih projektih naših dolgoletnih slovenskih poslovnih partnerjev, kot sta na primer podjetji Fragmat in Pluton.

Našim strankam poleg izkazane strokovnosti, katera je plod dolgoletnih delovnih izkušenj, zagotavljamo ugodno nizke cene in hitrost opravljanja storitve. Seveda pa vsaki stranki najprej dobro prisluhnemo, da nam podrobno opiše svoje želje.

Sedež našega podjetja se nahaja v bližini Ptuja, zato smo dejavni predvsem na področju širše Štajerske regije oziroma na območju vzhodnega dela Slovenije.

Slikopleskarstvo

V podjetju Slikopleskarstvo Slavo – Slavko Bezjak s.p smo vam na voljo za pleskanje, beljenje, barvno pleskanje in drugo barvanje po želji stranke, pa naj gre za bivalne ali poslovne prostore, za steno ali strop, za sobo, za hišo ali morda za kakšen večji objekt.

Mi bomo poskrbeli za potrebne materiale oziroma barve, svoje delo bomo opravili kakovostno in hitro ter nato bomo tudi počistili za seboj.

Barvamo okna, vrata, notranje in zunanje ograje, razne kovinske konstrukcije in po dogovoru tudi druge elemente – lahko so leseni, lahko so kovinski, lahko so iz drugih materialov.

Suhomontažni sistemi

V našem podjetju se veliko ukvarjamo s postavitvami mavčnih predelnih sten in stropov (blagovna znamka Knauf) ter tudi spuščenih stropov (blagovna znamka Armstrong). K temu področju naših aktivnosti sodita tudi glajenje neravnih površin in kitanje ter tudi postavljanje primernih izolacij.

Posebej moramo omeniti prenovo mansard in podstrešij, saj se prav tu postavitvam mavčnih predelnih sten in sorodnih stropov pridruži še element zaščite pred zunanjimi vplivi oz. izolacija. Te bolj izpostavljene prostore je namreč potrebno dodatno zaščititi pred mrazom in toploto, pred padavinami in vlago ter tudi pred hrupom.

Prenovimo tudi vašo mansardo in podstrešje….(foto: pixabay.com)

Fasaderstvo

V podjetju Slikopleskarstvo Slavo – Slavko Bezjak s.p se profesionalno ukvarjamo tudi s fasadami. Naj gre za postavitev nove fasade popolno prenovo dotrajane stare fasade, prenovo severne stene vašega objekta ali za prenovo poškodovanega predela zunanje površine objekta – vso delo izpeljemo hitro in zanesljivo.

Ker se podnebje spreminja, je zaradi vse bolj številnih klimatskih ekstremov in različnih vremenskih ujm ( toča, orkanske nevihte, močan veter, sneg in ledeni dež, mraz, toplota,..) je tudi pri fasaderskem segmentu naših delovnih aktivnosti uporaba primernih materialov (npr. stirodur) in enako kvalitetnih izolacij postala neizbežna.

Zato spet pridejo prav naša strokovnost, izkušnje in uporaba preverjenih materialov. Vse naše fasade so izdelane po predpisanih standardih, so energetsko učinkovite in obe tem tudi vedno zagotavljajo lepši estetski videz objekta.

Kakovostna fasada, vrhunsko barvanje, ekspresna montaža mavčnih sten….(foto: pixabay.com)

Če potrebujete kakovostno fasado, vrhunsko barvanje, ali ekspresno hitro montažo mavčnih sten – potem je Slikopleskarstvo Slavo zagotovo prava rešitev za vas!

 

SLIKOPLESKARSTVO SLAVO
Slavko Bezjak s.p.
Nova vas pri Ptuju 117A
2250 Ptuj

Kontakti:
Gsm: +386(0)41 757 217

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.