Naslovnica Trendi Sestava glasbene žirije in nov dietetik zadnji novosti na Planetu

Sestava glasbene žirije in nov dietetik zadnji novosti na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

Marca bosta na Planet startali dve novosti. Druga sezona tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija prinaša nove izzive in nove tekmovalce, njihove nezdrave prehranjevalne navade pa bo tokrat skušal spremeniti dietetik Gašper Grom. Marca bodo slovenskemu občinstvu na Planet TV predstavili tudi nadobudne pevske talente, ki si želijo postati Nova zvezda Slovenije. Najprej pa bodo morali glasbeni talenti očarati žirijo, katere sestavo so pravkar javno oznanili – poleg Natalije Verboten bodo v žiriji še Uroš Smolej, Nuška Drašček, Goran Lisica – Fox in Tomaž Mihelič.

nova zvezda sl 2Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobil(a) tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu (foto: PR Planet TV).

 

 Na Planet TV bomo že marca prisluhnili glasbenim talentom, med katerimi pa bo le eden postal Nova zvezda Slovenije. Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, o tem, kateri med novimi pevskimi talenti najbolj blesti, pa bodo presojali člani žirije Tomaž Mihelič, Nuška Drašček, Goran Lisica – Fox, Natalija Verboten in Uroš Smolej.

Žiranti bodo pozorno spremljali mlade talente in komentirali njihove nastope vse od avdicij do velikega finala, njihovo mnenje pa bo za tekmovalce ključnega pomena. Pevka Natalija Verboten pričakuje, da bo mila in realna žirantka, glasbeni producent Goran Lisica – Fox pa se bo prepustil dogajanju: “Pustil se bom presenetiti tekmovalcem in reagiral povsem spontano. Povedal bom, kar mislim in bil pozoren na celotni paket kandidatov.”

“Imam nekaj posluha, vendar nisem pevec, zato bom pozoren na celoten paket kandidatov,” pa pravi Uroš Smolej, dobro znani igralec, ki navdušuje tudi v muzikalih. “Skušal bom biti pošten in pravičen. Morda me preseneti tudi kakšen muzikal,” dodaja. Tudi Tomaž Mihelič, ki je s skupino Sestre nastopal tudi na evrovizijskem odru, meni, da samo talent ni dovolj: “Stalno je treba piliti znanje in se učiti. Seveda je za kandidata velika prednost tudi unikaten in zapomljiv videz. Predvsem pa mora imeti oseba veliko in iskreno željo po tem, da postane glasbena zvezda.”

Morda največ razumevanja za tekmovalce pa ima pevka Nuška Drašček, saj ve, kaj preživljajo: “Sama sem tekmovala na šovu talentov, zato vem, kako se počutijo tekmovalci. Ne glede na to bom pozorna predvsem na glas in njegov potencial. Seveda pa bom tekmovalcem pomagala tudi z nasveti, kako iz sebe privabiti tisto najboljše, kar skrivajo v sebi.”

Prvi del glasbenega tekmovanja Nova zvezda Slovenije bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje in prepričati žirijo, da si zaslužijo mesto v nadaljevanju tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo namreč široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije.

Prva sezona The Biggest Loser Slovenija pa je na Planet TV osupnila z neverjetnimi preobrazbami, medtem ko druga sezona prinaša še večje izzive in nove obraze. Tekmovalcem, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, bo ob strani znova stala skupina strokovnjakov s trenerjema Natašo Gorenc in Janom Kovačičem na čelu, o prehrani pa bo tekmovalcem svetoval dietetik Gašper Grom.

“Sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki in preštevilni obroki so krivci za debelost, ki je v porastu. Prepričan sem, da bomo s tekmovalci naredili nov korak k izboljšanju njihovih prehranjevalnih navad in s tem k bolj zdravemu načinu življenja,” pravi Gašper in dodaja, da se bo pri oblikovanju jedilnikov posvetoval tako z vsakim tekmovalcem in tekmovalko kot tudi s trenerjema Natašo in Janom. Oddajo, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, bo letos vodil Marko Potrč. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.