Naslovnica Oglaševanje Računovodski servis MAGRAS

Računovodski servis MAGRAS

Avtor: Spletno Uredništvo

Profesionalne računovodske storitve za vse oblike poslovnih subjektov….

Na “poslovnem parketu” smo prisotni že več kot 10 let….(foto: Enter Point Slovenija)

V računovodskem servisu MAGRAS se že vrsto let profesionalno ukvarjamo z računovodskimi, knjigovodskimi, podjetniškimi, bančnimi, svetovalnimi in sorodnimi poslovnimi storitvami. Podjetje ima sedanjo lastniško strukturo že od leta 2005, naše delovne izkušnje pa smo pričeli pridobivati že vrsto let pred tem.

Računovodski servis MAGRAS je namreč dejanski naslednik predhodnega računovodskega servisa z istim osebjem in z isto klientelo, le prvotna lastnica je posel odgovorno prepustila svojim zaposlenim, ki jim je lahko mirno zaupala skrb za svoje dolgoletne stranke.

Tako smo na začetku naše nove poti obdržali vse predhodne stalne stranke, kmalu pa smo po zaslugi našega strokovno opravljenega dela, o katerem se je hitro razširil dober glas, pričeli pridobivati tudi vse več novih klientov.

Seveda skrivnost našega dolgoletnega poslovnega uspeha ne tiči le v poklicni usposobljenosti. Pri nas od vedno težimo k temu, da smo prijazni, pripravljeni svetovati in pomagati, po drugi strani pa smo hkrati natančni, ažurni, redoljubni in po potrebi tudi energični.

Največ nam namreč pomenijo zadovoljne stranke, stranke pa ne morejo biti zadovoljne, če ne vzpostavimo popolnega zaupanja. Brez popolnega medsebojnega zaupanja je težko že pravilno svetovati, kaj šele opravljati vrhunske računovodske storitve.

Zato si za vsako stranko vzamemo čas, ji prisluhnemo, se ji popolnoma posvetimo in le s takšnim celovitim pristopom lahko ustvarimo zaupanje. Sicer pa so ena od bolj opaznih prednosti računovodskega servisa MAGRAS ugodne cene vseh naših storitev.

Sedež MAGRAS-a je v Novem mestu, a poslujemo s strankami z vseh koncev Slovenije, kar je danes po zaslugi sodobnih tehnologij zelo enostavno. Prav tako lahko svoje storitve opravljamo tudi na sedežu vašega podjetja.

Poleg uporabe sodobnih tehnologij in aplikacij pa se v našem računovodskem servisu redno dodatno izobražujemo ter budno spremljamo vse zakonske novosti.

Nudimo vse od osnovnih pa do specifičnih računovodskih storitev…(foto: unsplash.com)

Ponudba storitev računovodskega servisa MAGRAS

V računovodskem servisu Magras vam nudimo številne celovite in pa tudi mnoge specifične računovodske, knjigovodske in ostale sorodne storitve.

V naši ponudbi so:
– računovodske storitve
– knjigovodske storitve
– vodenje glavne knjige
– vodenje poslovnih knjig
– davčno svetovanje
– obračun plač
– obračun avtorskih honorarjev
– obračun prispevkov
– obračun potnih nalogov
– obračun amortizacije osnovnih sredstev
– priprava podjemnih pogodb
– izračun dohodnine
– obračun DDV-ja
– priprava revizij
– izdelava letnih in medletnih poslovnih bilanc oz. poročil
– izdelava davčnih bilanc
– priprava različnih poročil
– elektronsko komuniciranje z državno upravo za oddajo različnih obrazcev
– druge storitve po dogovoru

Pri opravljanju vseh naših storitev oz. aktivnostih hkrati težimo k temu, da vam čim bolj poenostavimo in optimiziramo poslovanje. Zato poslujemo tudi na daljavo, prek spleta, oziroma prek e-komunikacij.

Izvajanje naših storitev vedno čimbolj poenostavimo…(foto: unsplash.com)

 

Računovodski servis MAGRAS – da vse številke štimajo!

Računovodski servis MAGRAS
Marjetka Golob, S.P.
Glavni trg 14
8000 Novo mesto

Kontakti:
Tel: +386 (0)7 337 99 49
Gsm: +386 (0)41 794 674

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.