Naslovnica Trendi Prihaja novi Tomb raider, a brez Angeline

Prihaja novi Tomb raider, a brez Angeline

Avtor: Spletno Uredništvo

V javnost je prišel prvi napovednik nove upodobitve kultnega filma Tomb Raider, v katerem težko breme nasledstva Angeline Jolie prevzema Alicia Vikander. Lare Croft, ikona, dobro poznana tudi iz video igric, se tokrat znajde sredi razburljive pustolovščine na mitološkem otoku.

lara croft 2Finančna usoda filma bo precej odvisna od tega, ali lahko Alicia Vikander nadomesti šarm in privlačnost Angeline Jolie (foto: Blitz Slovenija)

 

Laro Croft, oziroma Alicio Vikander spoznamo kot mlado žensko, ki kot kolesarski kurir kraljuje ulicam East Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara vseeno noče verjeti, da je mrtev. Ravno nasprotno, ko ves svet izhaja iz dejstva, da ekscentričen pustolovec Lord Richard Croft (Dominic West), ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da ga najde.

Lara se tako s pomočjo kapitana Lu Ren (Daniel Wu) odpravi k zadnjemu kraju, kjer so videli njenega očeta živega, skrivnostni grobnici sredi ničesar nekje pred japonsko obalo. In kmalu za tem ugotovi, da ni edina, ki ga išče. Tudi dvomljivi Mathias Volgel (Walton Goggins) raziskuje otok in vse kaže na to, da je v povezavi z skrivnostno organizacijo Trinity.

Režiser filma je Roar Uthaug, scenarij za novo upodobitev filma pa sta napisala Geneva Robertson-Dworet in Alastair Siddons. Poleg odlične Alicie Vikander v filmu še nastopijo Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu in drugi.

Ljubitelji pustolovščin si bodo lahko novo Laro Croft v kinu ogledali od 15. marca, tudi v 3D, so zapisali pri distributerju Blitz Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.