Naslovnica Oglaševanje Pri enostanovanjskih objektih je projektiranje zelo pomembno

Pri enostanovanjskih objektih je projektiranje zelo pomembno

Avtor: Spletno Uredništvo

Bi radi živeli na v miru, na samem, brez poslušanja motečega hrupa, ki nenehno prihaja iz sosednjega stanovanja? Potrebujete zato novo hiško, samostojno stanovanje, vikendico, ali podoben enostanovanjski objekt?

Foto: wallpaperflare.com/planning-housebuilding-pre-project-design-engineer-architect-wallpaper-aopxx

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. se že od leta 2007 poklicno posvečamo gradbeništvu, inženiringu in projektiranju, enostanovanjski objekti pa so eno od poglavitnih področij naše ponudbe. Za enostanovanjske objekte vam pri nas nudimo vse od A do Ž oziroma projektiranja do izgradnje.

Enostanovanjski objekti so objekti, katerih osnovni namen je največkrat posvečen bivanju ene družine. Zato je ključna že faza načrtovanja, enostanovanjski objekti morajo biti namreč praktični za prebivanje, nuditi morajo vse možno ugodje bivanja in hkrati tudi popolno varnost.

Foto: Enter Point Slovenija

Vloga arhitekta je pri tem izjemno pomembna, saj mora pri snovanju enostanovanjskega objekta hkrati upoštevati vse potrebe stranke, obenem pa mora zasnova ustrezati prostorskim planom in zadostiti tudi vsem najrazličnejšim zakonskim zahtevam.

Naj gre za klasičen ali montažni enostanovanjski objekt, za nizkoenergetske ali pasivne objekte, po izdelavi načrta objekta sledi priprava celotne dokumentacije, mi vodimo upravne postopke, mi za vas pridobimo vsa potrebna soglasja, ki so potrebna za gradbeno dovoljenj, po koncu gradnje pa mi posredujemo tudi izjavi projektanta in nadzornika, da je vaš nov enostanovanjski objekt zgrajen skladno z vso projektno dokumentacijo.

Foto: Enter Point Slovenija

 

Podjetje ALJA, DAVID URBANIČ s.p. – inovativnost, strokovnost in kakovost na vaši strani!

Naročnik oglasa je Alja, David Urbanič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.