Naslovnica Oglaševanje Nadzidava in prizidava objektov sta najbolj preprosta pot do novega stanovanja

Nadzidava in prizidava objektov sta najbolj preprosta pot do novega stanovanja

Avtor: Spletno Uredništvo

Je za vas novo stanovanje predrago oziroma za njegov nakup ne bi radi porabili prav vseh prihrankov? Imate doma neizkoriščen prostor, ki bi ga radi usposobili za nov namen? Nadzidava in prizidava objektov sta najbolj elegantni rešitvi za tovrstne težave.

Foto: wallpaperflare.com/search?wallpaper=house+plan

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. se nadzidav in prizidav objektov lotevamo s posebno pozornostjo do potreb stranke. Svetovanje, ogled terena, priprava načrta, priprava dokumentacije, gradnja in primopredaja se pri naših nadzidavah in prizidavah objektov hitro zvrstijo ena za drugo.

Še posebej se za rešitve s področja nadzidav in prizidav objektov odločajo mlade družine, ki tako prihranijo čas in denar za iskanje ter nakup zemljišča. Vendar pa je tudi pri gradnji nadzidav in prizidav objektov potrebno zagotoviti skladnost z vsemi predpisi, za kar vedno zanesljivo poskrbimo v podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p.

Foto: wallpaperflare.com/search?wallpaper=house+plan

Že pred pripravo načrta je na primer potrebno preveriti, ali prostorski plani sploh dovoljujejo nadzidavo oz. prizidavo objekta. Pri nadzidavah je potrebno vedno najprej dobro preveriti statično stanje obstoječega objekta, pri prizidkih pa so pri projektiranju pomembne prostorske povezave z že obstoječim objektom, povezave vseh vrst napeljav in po želji kupca tudi postavitev samostojnih komunalnih priključkov.

Foto: wallpaperflare.com/search?wallpaper=house+plan

Podjetje ALJA, DAVID URBANIČ s.p. –  z nadzidavo ali prizidavo objektov vam na najbolj preprost in na najbolj poceni način zagotovimo povsem novo stanovanje!

Naročnik oglasa je Alja, David Urbanič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.