Naslovnica Oglaševanje Gospodarski in industrijski objekti so najzahtevnejši

Gospodarski in industrijski objekti so najzahtevnejši

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete novo proizvodno halo, skladišče, garažo za večja tovorna vozila oziroma stroje, kmetijsko lopo, večjo obrtniško delavnico, ali katerokoli drugo vrsto gospodarskih in industrijskih objektov?

Foto: wallpaperflare.com/gray-and-blue-warehouse-building-construction-architecture-wallpaper-wsxgd

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. smo strokovnjaki tudi za gradnje s področja gospodarskih in industrijskih objektov, ki se lahko sicer med seboj precej opazno razlikujejo. Dimenzije velike večine gospodarskih in industrijskih objektov namreč narekuje namen oziroma predviden način uporabe nekega objekta.

Slovenska zakonodaja je glede gradnje gospodarskih in industrijskih objektov že v fazi projektiranja še bolj kompleksna, kot je glede izgradnje stanovanj, saj zahteva vrhunsko poznavanje cele vrste različnih vrst napeljav, ki so vse v višjem kakovostnem nivoju.

Foto: alja.si

Za gospodarske in industrijske objekte so namreč potrebne posebne vrste električnih napeljav, komunikacijske povezave, posebno prezračevanje oz. klimatizacija, primerno ogrevanje prostorov, po potrebi tudi hlajenje naprav, posebni odtočni sistemi, pa protipožarni sistemi, zanesljiva vodna napeljava, alarmni sistemi…

Za vsakega od teh sistemov je potrebno pri projektiranju pripraviti specifičen načrt, poleg tega pa je pri gradnjah gospodarskih in industrijskih objektov, potrebno pri načrtovanju nameniti posebno pozornost statiki. Analiza nosilnosti konstrukcij je ključna, saj gre pogosto za večje objekte, za elemente konstrukcije z ogromno težo, za potrebe po precej večji nosilnosti (streh, etaž, temeljev, zidov, lokov, preklad…), oziroma za delovanje precej večjih sil.

Foto: freepik.com/free-photo/large-modern-office-building_1242639.htm#query=industrial%20facility&position=5&from_view=search

Zaradi vsega naštetega se v podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. gospodarskih in industrijskih objektov lotevamo zelo natančno in z najvišjo možno mero strokovnosti. Samo takšen pristop nam zagotavlja zadovoljstvo strank in posledično tudi ugodne reference, ki so nujne za dolgoročno uspešno poslovanje našega podjetja.

Naročnik oglasa je Alja, David Urbanič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.