Naslovnica Trendi Poškodba plesalca, obisk kuharske zvezde in povratek vrtičkaric

Poškodba plesalca, obisk kuharske zvezde in povratek vrtičkaric

Avtor: Spletno Uredništvo

Iz sveta estrade, natančneje s strani največje slovenske komerciane televizijske mreže tokrat prihajajo tri novosti. Prva je obisk kuharske mojstrice Manuele Kjeilen, druga je poškodba enega od plesalcev oddaje Zvezde plešejo Tomaža Štera in tretja povratek oddaje o vrtičkanju.  

Vrtickanje 2

S prebujanjem pomladi se bosta na ekrane vrnili tudi vrtičkarici, ki imata za seboj že 60 epizod oddaje (foto: PR PRO Plus)

 

S PRO Plusa so sporočili, da je profesionalni plesalec oddaje Zvezde plešejo pristal na berglah, saj si je med treningom poškodoval gleženj. Do poškodbe je prišlo, ko je Tomaž Šter z drugimi preizkušal nove lifte in trike, pri teh vajah pa mu je spodvilo gleženj. Ker se je bolečina krepila, se je Tomaž odločil, da se bo odpravil do zdravnika. Medicinci so bili sprva močno zaskrbljeni zaradi otekline, a na srečo ni šlo za zlom.  

»Zdravnike je skrbelo, da gre za kaj hujšega, vendar so po slikanju ugotovili, da gre na srečo le za bolj kompliciran zvin. Vsakodnevno delam vaje ter terapije s fizioterapevtom, da pospešimo rehabilitacijo. Celjenje ponavadi traja 2-3 tedne, trenutno sem še na berglah, počasi bom spet začel s hojo, čez kakšen teden pa ciljamo že na prve plesne treninge,« je povedal nesrečni plesalec Tomaž Šter

Sicer je to zanj popolnoma nova situacija, saj v svoji 18-letni karieri doslej ni imel nobenih poškodb. Ker pa se štart oddaje Zvezde plešejo hitro približuje, je za Pro Plus zelo pomembno, da Tomaž ozdravi, saj je eden od ključnih členov pomladnega plesnega spektakla. Če se izkušeni plesalec ne pozdravi popolnoma in prevsem pravočasno, bi se lahko snamanje oddaj precej zakompliciralo.    

V Slovenijo pa na povabilo oddaje Master Chef Slovenija že ta konec tedna prihaja posebna zvezdniška kuharska gostja – Manuela Kjeilen. Manuela je v svetu znana po peki sladic, ki so pastelno obarvane. Poleg tega je ena od pomembnih kuharskih ‘influencerk’, saj ima na Instagramu kar 1,2 milijona sledilcev. 

Na POP TV pa se sredi februarja vračata vrtičkarici. Od nedelje, 18. 2.,  bo namreč na sporedu nova, peta sezona oddaje Vrtičkanje. Metka in Tina sta si v preteklih letih pridobili zaupanje gledalcev, ki verjamejo v ekološko vrtičkanje, zdravo prehrano in tudi tistih, ki se na balkonih in okenskih policah borijo za svoj košček narave.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.