Naslovnica Magazin Posebno darilo Samsunga za olimpijske igre

Posebno darilo Samsunga za olimpijske igre

Avtor: Spletno Uredništvo

Družba Samsung Electronics je predstavila posebno izdajo telekomunikacijskih naprav za olimpijske in paraolimpijske igre v Pjongčangu 2018. Podjetje Samsung, ki kot pokrovitelj OI podpira športnike in olimpijsko družino, bo zagotovilo omejeno izdajo pametnega telefona Galaxy Note8. Tako bo vsem udeležencem pomagalo ohranjati stike z aktualnim olimpijskim dogajanjem in s svojimi najbližjimi.

Samsung 2 foto1 OI Note8Omejena izdaja Galaxy Note8 za olimpijske igre v Pjongčangu 2018 (foto: samsung.com) 

 

Samsung bo v sodelovanju z Mednarodnim olimpijskih komitejem in Organizacijskim odborom zimskih olimpijskih in paraolimpijskih iger zagotovil več kot 4.000 Samsung naprav za vse olimpijce in olimpijsko družino, vključno z osebjem. Omejena izdaja Samsung naprav bo vključevala vse inovativne značilnosti Galaxy Note8, vključno s 16-centimetrskim brezkončnim zaslonom, izboljšanim S Pen pisalom za večjo učinkovitost in najboljšo Samsung dvojno kamero.

“Samsung, ki je že 20 let olimpijski partner, je s širjenjem olimpijskega duha in zagotavljanjem najnovejših tehnoloških novosti za športnike in olimpijske družine, še dodatno okrepil svojo podporo olimpijskemu gibanju,” je napovedala Younghee Lee, direktorica marketinga in izvršna podpredsednica pri Samsung Electronics. Omejena izdaja Pjongčang 2018 Samsung naprav bo imela vnaprej naložena olimpijska tematska ozadja. Dodatno bodo naložene tudi aplikacije, ki se uporabljajo na olimpijskih igrah, so zapisali v sporočilu za javnost Samsunga. 

“Zavezanost družbe Samsung olimpijskemu gibanju je v zadnjih 20 letih omogočala pomembne povezave z inovativnimi mobilnimi tehnologijami. Omejena izdaja Samsung naprav krepi širjenje olimpijskega duha, kar si želita tako Mednarodni olimpijski komite kot tudi sam Samsung. Zaradi partnerjev, kot je Samsung, so doživetja na olimpijskih igrah vedno znova neverjetna in nepozabna,” je ob tej priložnosti izjavil Thomas Bach, predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja.

Enako velja za paraolimpijce, saj Samsung podpira paraolimpijsko gibanje in bo zagotovil pametne telefone za vse nastopajoče na zimskih paraolimpijskih igrah v Pjeongčangu. Vsak paraolimpijec bo prejel Galaxy Note8 z logotipom iger, kar bo omogočilo boljšo povezanost in dostopnost do digitalnega sveta. Samsung je sicer svetovni partner paraolimpijskih iger že od zimskih paraolimpijskih iger v Vancouverju 2010.

Družba je podpornik paraolimpijskega gibanja, saj spodbuja odločnost in doseganje velikih stvari. Vključenost družbe Samsung v olimpijske igre ima dolgo tradicijo, saj je Samsung kot lokalni sponzor sodeloval že pri letnih olimpijskih igrah v Seulu 1988. Kasne je svojo partnerstvo razširil na olimpijskih igrah v Naganu – družba je postala svetovni olimpijski partner v kategoriji brezžičnih komunikacijah naprav ter zagotovila brezžično komunikacijsko platformo in mobilne naprave. Zgodba o sodelovanju z MOK se nadaljuje letos v Koreji in se bo nadaljevala tudi na naslednjih letnih olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.