Naslovnica Svet & EU Prvi bordel s silikonskimi modeli v Parizu je odprl svoja vrata

Prvi bordel s silikonskimi modeli v Parizu je odprl svoja vrata

Avtor: Spletno Uredništvo

Francija je glede spolnosti desetletja veljala za zelo odprto in svobodomisleno državo. Že od časov ‘La belle epoque’ je bil Pariz središče tistega, kar so eni poimenovali razvrat, drugi pa zabava. Nekoč so bili po vsem svetu slavni kabareti, kot sta Moulen rouge in Crazy horse, danes pa se industrija spolne ponudbe v Parizu ponaša z novo pridobitvijo –  z javno hišo z umetnimi silikonskimi lutkami zadnje generacije.

sex doll

Še nedlolgo nazaj so bile spolne lutke in njihovi ‘prijatelji’ predmet posmeha (foto: ravishly.com)

 

Prvi bordel z umetnimi ‘uslužbenkami’ v prestolnici Francije je odprl svoja vrata in na voljo so lutke različnih barv, dimenzij in starosti. Ta javna hiša se ne razlikuje prav veliko od ostalih sorodnih ustanov iz preteklosti. Razdeljena je na sobe, v katerih intimnosti klienti lahko, namesto s pravimi prostitutkami, uživajo s svojimi najljubšimi umetnimi dekleti. Sicer so tudi te lutke zadnje silikonske generacije običajno oblečene v elegantno francosko erotično spodnje perilo, tehnologija izdelave lutk pa je medtem tako napredovala, da so dejansko zelo podobne živim osebam.   

Bordel v Parizu naj bi bil le en v nizu podobnih, ki se trenutno pojavljajo po evropskih mestih. Prvi naj bi se odprl tisti v angleškemu Gatesheadu, pred dnevi naj bi sledil še podoben v Amsterdamu, odpirali pa naj bi se tudi v Dortmundu, Barceloni in na Dunaju. Očitno gre za nenavadno modno muho, ki pa se že širi. Osnovna ideja ponudbe je sicer ta, da radovedneži preizkušajo, kakšna je dejansko razlika v spolnem odnosu med živo osebo in idealizirano umetno silikonsko kopijo.   

samantha 625x352

‘Samantha’ je vedno na voljo (foto: geek.com) 

Sicer znanstveniki trdijo, da bo čez kakšno desetletje seks z roboti nekaj povsem običajnega, vendar pa niso ravno prepričani, če se bo trenutna modna muha z lutkami ‘prijela’. Zanimivo bi bilo tudi izvedeti, kaj o umetni konkurenci mislijo pariške prostitutke in ali izvajalke najstarejše obrti na svetu v francoskim metropoli sedaj pričakujejo upad prometa. Sicer so silikonske lutke zagotovo dobrodošle, če bo zaradi njihovega obstoja po svetu manj žrtev spolnega nasilja.     

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.