Naslovnica Oglaševanje Pasja oprema in bivališča za hišne ljubljenčke

Pasja oprema in bivališča za hišne ljubljenčke

Avtor: Spletno Uredništvo

Naj imajo tudi vaši hišni ljubljenčki svoje bivališče….

Tudi vaše mali živali si zaslužijo imeti svoje bivališče….(foto: osebni arhiv)

Pasja oprema in montaža stavbnega pohištva Nataša Puntar s.p. je podjetje, ki se že 20 let ukvarja z izdelavo bivališč za hišne ljubljenčke in druge opreme za vaše male živali. Kot prva je bila izdelana uta za psa, kmalu pa so sledili še kokošnjaki, račjaki in zajčniki.

S širitvijo ponudbe se je povečalo število zadovoljnih strank, dober glas o odličnemu stavbnemu pohištvu za male živali pa je segel zelo daleč, tako da se je hitro razširil tudi naš delovni urnik, sicer ne bi mogli zadostiti vsemu povpraševanju.

Varna in udobna bivališča za živali danes nastajajo v delavnici v Suhadolah pri Komendi, po dogovoru vam jih lahko dostavimo z avtodvigalom kjerkoli po državi in jih tudi namestimo na pravo mesto. Na voljo smo za nasvete in izmenjavo idej.

Za izdelavo primernih bivališč za vaše hišne ljubljenčke je potrebno imeti živali rad. Te ljubezni pa premoremo v podjetju Pasja oprema in montaža stavbnega pohištva Nataša Puntar s.p. ogromno, tako kot imamo ogromno volje do dela. Seštevek srčnosti in marljivosti pa se odraža v izjemno pisani paleti naše prodajne ponudbe.

VRTNE UTE in VRTNE LOPE

Naše elegantne vrtne ute in lope so hkrati varne, zelo uporabne in prijetnega sodobnega videza. Pretežno so narejene iz lesa, tako da se prilegajo vsakemu zunanjemu ambientu oziroma polepšajo videz prav vsakega vrta.

Z lesenim delom konstrukcije pa se imenitno dopolnjujejo ostali kovinski in izolacijski materiali za neprepustne strehe ter žlebove, materiali za toplotno izolacijo, čvrsta vrata, posode za vodo in hrano… Vse artikle lahko izdelamo povsem po merah in potrebah stranke. V naši bogati ponudbi je sicer kar 25 različnih modelov vrtnih ut in lop.

KOKOŠNJAKI in RAČJAKI

Glede kokošnjakov je naša ponudba še bolj obsežna. Na seznamu je namreč 29 modelov različnih velikosti in oblik, načeloma pa se glede na število kokoši oziroma prostornine kurnika delijo na štiri skupine (2-3 kokoši, 5-6 kokoši, 8-12 kokoši in nad 12 kokoši). Vsi modeli so čvrsti, elegantnega videza, narejeni iz lesa, streha je neprepustna, priporočamo pa tudi uporabo toplotne izolacije – za zimske in poletne ekstreme.

Podobno kar velja za kokošnjake, velja tudi za račjake (oboje pa se lahko uporablja tudi za drugo perjad). Naši račjaki so varni, obstojni, prijetnega lesenega videza, lahko so toplotno izolirani in pa tudi premični. Za naše stranke je na voljo 10 modelov. Tudi vse kokošnjake in račjake lahko izdelamo po vaših merah, oz. po naročilu.

Vsi kokošnjaki in račjaki so izdelani po meri ter so tudi toplotno izolirani…(foto: osebni arhiv)

PASJE UTE in UTE ZA MUCE

V ponudbi imamo 19 modelov pasjih ut z ravno streho. Psi zelo radi poležavajo na ravnih strehah svojih ut, lastnike pa pritegne enostavno in hitro čiščenje. Pasje ute z ravno streho so namenjene pretežno za pesjak ali za drugi pokrit prostor.

Za zunanjost so najbolje preprosta rešitev pasje ute z enokapno streho. Na voljo vam je kar 28 različnih modelov. Tudi pasje ute z dvokapno streho se ne razlikujejo prav veliko od enokapnih, na prodaj imamo še dodatnih 10 modelov ut z dvokapno streho.

Poleg tega je za vaše psičke na razpolago še 6 enoprostornih pasjih ut, katere v primerjavi z ostalimi vrstami ut zavzamejo najmanj prostora, a se enako lepo prilagajo vsem različnim ambientom.

Zadnja skupina ut so ute za muce. Naših 10 različnih modelov mačjih ut je idealnih tako za notranjost, kot tudi za zunanjost vašega objekta. Vse naše ute nudijo varno zatočišče, izoliran in udoben dom za muce, poleg tega pa so ute dovolj lahke, da se jih premika po želji. Kot vse ostale ute jih lahko izdelamo po naročilu oz. po vaših merah.

PESJAKI

Za pesjake velja podobno kot za ute, le da so sestavljeni iz štirih montažnih stranic, kovinski del (ki je za večjo obstojnost profesionalno pocinkan) pa je bolj obsežen. Leseni deli pesjaka, ki so iz smrekovega lesa, so lahko pobarvani po željah stranke.

Na voljo imamo 6 modelov pesjakov z ravno streho, 7 enokapnih (cevnih), 2 modela s pleteno mrežo, 11 modelov kombinaciji z vrtno uto ter tudi prašno barvane pesjake, dvojne pesjake in tudi zgolj nadstreški za pse. Vse pesjake lahko izdelamo točno po dimenzijah, ki jih potrebujete.

NOTRANJI HIŠNI BOX

Notranji hišni boks oz. kletka za psa v stanovanju je začasno zatočišče za pasje ljubljenčke, saj ni namenjena njihovemu celodnevnemu bivanju. Notranja hišna kletka je izdelana iz masivnega in lepljenega lesa smreke, počitek vašega psa bo zato še bolj prijeten.

STOJALA ZA SKLEDE in STOJALA ZA PASJE POSODE

V naši pestri ponudbi so tudi stojala s skledami, ki so namenjena hrani in vodi za vaše pse, mačke ali druge domače hišne ljubljenčke. Na voljo so tri modeli, vsi s po dvema skledama, med seboj pa se razlikujejo predvsem po obliki nog oz. podstavka.

Sklede so kovinske, iz kovine pa je tudi podstavek, ki je prašno barvan. Ostali del stojala je iz masivnega hrastovega lesa, vse skupaj pa je narejeno ročno, pri čemer se lahko mere prilagajajo po vaših željah.

OSTALO

Našo izjemno pestro prodajno paleto smo dopolnili še s posebnimi kotilnicami za živali, z drugimi vrstami ležišč ter z lesenimi tablami z raznovrstnimi napisi. Vsi ti produkti so po naročilu, prav tako pa izdelujemo dodatno opremo oz. dele za že postavljene ute, pesjake, nadstreške in ostalo.

Po vašem naročilu pa vam izdelamo tudi različne vrtne ute…(foto: osebni arhiv)

Kdor ima res rad živali, bo zanje res dobro poskrbel!

Pasja oprema
Nataša Puntar s.p.
Suhadole 22
1218 Komenda

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 630 688
E-mail: pasjaoprema@gmail.com
Spletna stran: www.pasjaoprema-sp.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.