Naslovnica Trendi Natalija Verboten se vrača na ekrane, a bo sedela v žiriji

Natalija Verboten se vrača na ekrane, a bo sedela v žiriji

Avtor: Spletno Uredništvo

  

V šovu Nova zvezda Slovenije bodo lahko gledalci že prihodnji mesec na Planet TV spremljali nadobudne slovenske pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala in komentirala njihove nastope vse od avdicij do velikega finala. V žiriji pa bo tudi zvezdnica Natalija Verboten. 

NatalijaV 01 large 2

Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobil(a) tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu. Vse to pa bo možno le s predhodnim’blagoslovom’ Natalije Verboten, ki bo sedela v žiriji  (foto: PR Planet TV)

 

 

Ena od bolj prijetnih novosti oddaje Nova zvezda Slovenije bo ta, da bo med žirijo sedela tudi Natalija Verboten. Priljubljeno pevko in voditeljico z bogato estradno kariero, bodo tako gledalci kmalu spoznali v povsem novi luči – kot zahtevno žirantko. “Pri tekmovalcih bom iskala nekaj več, ali bolje rečeno – tisti nedefinirani žmoht. Da postaneš zvezda moraš biti vztrajen, priden in imeti moraš neko drugačnost. Na vse to bom pri kandidatih najbolj pozorna,” pravi Natalija in dodaja, da se še veseli tudi zanimivih stajlingov, v katerih bo običnstvo lahko videlo drugačno Natalijo.

Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, ki se za mikrofonom dobro znajde kot voditelj, pa tudi kot pevec. “Pevskim talentom bom lahko stal ob strani, saj zelo dobro vem, kako je, ko te gleda in ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš povsem golo in se vsaka napaka zdi stokrat večja kot v resnici je,” pravi Klemen in obljublja, da bo talentom pomagal tudi z nasveti, kako imeti pred žirijo čim manj treme.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje in prepričati žirijo, da si zaslužijo mesto v nadaljevanju tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo namreč široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo na koncu postal Nova zvezda Slovenije. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.