Naslovnica Oglaševanje MT Rudolf – naprave in stroji za perutninarstvo in prašičjerejo ter ostale živali

MT Rudolf – naprave in stroji za perutninarstvo in prašičjerejo ter ostale živali

Avtor: Spletno Uredništvo

Nudimo kompletno proizvodnjo profesionalnih naprav in strojev za krmljenje živali….

Že več kot tri desetletja nudimo kvalitetne stroje in naprave za različne panoge kmetijstva…. (foto: bit.ly/3GXjJsw)

Podjetje MT Rudolf d.o.o. je klasično slovensko družinsko obrtniško podjetje, katerega poslovne korenine so pognale že leta 1983, od ustanovitve dalje pa se posveča področju opreme za kmetijstvo.

Danes že druga generacija družine Rudolf pod blagovno znamko MT Rudolf izdeluje specialno opremo za krmljenje vseh sort domačih živali, izdelujemo pa tudi nekatere druge posebne naprave, predvsem za prašičerejo in za perutninarstvo.

Znani smo kot podjetje z zelo učinkovitimi izdelki visoke kakovosti, ki pa so obenem cenovno ugodni za naše kliente. Sedež podjetja MT Rudolf d.o.o. je na vzhodu Slovenije, v Slovenskih Goricah, natančneje v kraju Radoslavci (občina Ljutomer).

Ljudem radi pomagamo pri reševanju njihovih problemov, zato jim vedno prisluhnemo, se z njimi posvetujemo in jim svetujemo glede optimalnih rešitev. Temeljni kamen celotnega delovanja našega družinskega podjetja pa ostaja fleksibilnost (oz. prilagodljivost) – tako glede zahtev strank, kot tudi glede pogosto spreminjajočih se razmer na trgu.

Poleg tega našim strankam prav vsakokrat zagotavljamo spoštljiv odnos, ustrežljivost, integriteto, odgovornost, iskrenost, odličnost, gospodarnost, primeren nivo komunikacije in vso možno sodelovanje.

Širše poslanstvo podjetja MT Rudolf je strankam ponuditi inovativne tehnične rešitve, ki pa so hkrati narejene povsem ‘po meri’, oz. natanko po vaših potrebah in vaših željah.

PONUDBA

Med pripravo najboljše tehnične rešitve se v podejtju MT Rudolf d.o.o. vedno držimo preprostega pravila, da mora končni proizvod stranki v prvi vrsti olajšati delo oz. opravilo, obenem pa zagotoviti večjo storilnost in s tem omogočiti prihranek dragocenega časa (tako da stranki ostane na voljo več časa za druga nujna opravila, ki jih v kmetijstvu nikoli ne zmanjka).

MEŠALEC KRMIL

Namenjen je mešanju krmil, zdrobljenega zrnja, poljščin in drugih rastlinskih pridelkov, ki so dovolj posušeni. Zmleto mešanico nato uporabimo kot krmo za živali ali za druge proizvodne procese. Prednosti mešalca krmil MT Rudolf so hitro in kakovostno mešanje, velika količina mešanja, zagotavljanje potrebne homogenost krmne mešanice že po 4 minutah in ekspresno hitra izpraznitev mešalca.

Z našimi krmili lahko zmešamo večje količine poljščin, zdrobljenega zrnja ali drugih rastlinskih pridelkov…. (foto: strojno-kljucavnicarstvo-rudolf.si)

VALJČNI MLIN ZA MLETJE BUČNIH SEMEN

Valjčni mlin, ki nosi oznako VGB-4, je namenjen mletju bučnih semen v ‘grobo’ moko. Semena nasujemo v nasipnico/zalogovnik nad mlinom, dozirni polž pod nasipnico pa nato dozira semena med valje. Prednosti tega mlina so številne – zmogljivost približno 800 kg/h, možnost enostavnega premikanja, prisotnost varnostnega magneta (odstranjevanje morebitnih kovinskih delcev), nastavljivi in za daljšo obstojnost termično obdelani valji, mletna masa se med mletjem ne segreva, kapaciteta nasipnice pa je okroglih 50 kg bučnih semen – kar je natanko ena vreča bučnih semen.

MLIN ZA MLETJE SOJE

Naš mlin MMS-2,2 je naparava, ki je namenjena specifično za mletje soje. Njegove prednosti so podobne kot pri mlinu za mletje bučnih semen, poleg tega pa ga krasijo mletje na kladivca, majhna poraba energije in preprosta montaža.

VALJČNI GNETILNIK

Valjčni gnetilnik podjetja MT Rudolf je namenjen učinkovitemu stiskanju vseh vrst pravega žita, koruze in pa tudi drugih semen. Napravo po potrebi dopolnjuje tudi polžni transporter.

POLŽNI TRANSPORTER

Polžni transporter je namenjen transportiranju vseh sipkih materialov, predvsem pa žitaric ali mletih derivatov žitaric. Izdelujemo ga tudi v ‘inoks’ izvedbi, najrazličnejših dimenzij, a vedno povsem po vaših željah oz. po vaših merah. Prednosti polžnih transporterjev so preprosta, učinkovita in praktična uporaba, velika kapaciteta transportiranja materiala ter lahek pogon.

DROBILCA ZRNJA – MLIN KLADIVAR IN MLIN Z ZALOGOVNIKOM

Mlin za mletje (drobilec zrnja) je ustrezen za mletje zrnatih rastlinskih plodov ali pelatiranih proizvodov, ki so dovolj trdi in suhi, uporabljamo pa jih za mešanje krmil za pitanje živali ali za druge proizvodne procese. Prednost mlina, naj bo to mlin Kladivar ali mlin z zalogovnikom, je ta, da se masa med mletjem ne segreva. Zrnje oz. mletni medij si med mletjem na osnovi podtlaka mlin kar sam posrka iz nasipnega jaška.

ČISTILCA ŽIT

Čistilec žit ČŽ-1 se uporablja za čiščenje vseh vrst žitaric, pri čemer semena očistimo vseh praškastih in finozrnatih materialov. S tem ko žito očistimo, mu podaljšamo obstojnost in ohranimo tudi kakovost pridelka. Enako velja za profesionalni čistilec zrnja ISM – 5 CSC, le da slednjega uporabljamo predvsem za večje, oz. za industrijske količine pridelkov.

SKLADIŠČNE CELICE

Skladiščne celice našega podjetja so izjemno primerne skladiščenje vseh vrst žit, tudi za dlje časa, pri čemer nudijo možnost prezračevanje pridelka prek vgrajenih ventilacijskih sistemov ter omogočajo ohranjanje kakovosti žita.

KIBLA ZA TRANSPORT PRAŠIČEV

Naša kibla je obstojna, čvrsta, prevozna z viličarjem, ima veliko nosilnost, vrata imajo nastavljiv način odpiranja in zapiranja, poleg tega pa je zelo prostorna – meri natanko 3 metre v dolžino, 2 metra v širino in 1 meter v višino.

RABLJENI STROJI IN OPREMA

Poleg vsega že omenjenega Vas v MT Rudolf vabimo, da preverite tudi našo ponudbo na področju rabljenih strojev in pripomočkov (ki se hitro spreminja).

Prevoz prašičkov bo varnejši z našimi profesionalnimi kiblami…(foto: strojno-kljucavnicarstvo-rudolf.si)

MT Rudolf – naše znanje in izkušnje vam bodo bistveno olajšale marsikatero zamudno kmetijsko opravilo!

MT Rudolf d.o.o.
Radoslavci 19
9243 Mala Nedelja

Kontakti:
Tel: +386 (0)2 584 82 93
E-mail: monika@strojno-kljucavnicarstvo-rudolf.si
Spletna stran: www.mt-rudolf.si

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.