Naslovnica Trendi Melanija vstopa v slovensko politiko!

Melanija vstopa v slovensko politiko!

Avtor: Spletno Uredništvo

Iz Združenih držav Amerike prihaja presenetljiva vest, da se misli žena ameriškega predsednika vključiti v slovensko notranje-politično dogajanje. Nekdanja manekenka Melanija Knavs naj bi po hitrem postopku ustanovila stranko in kandidirala že na naslednjih volitvah.

melanija Vedno elegantna Melanija Trump naj bi se kmalu vrnila v Slovenijo (foto: fllickr.com)

 

 

Sedanja žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Slovenka Melanija Trump se je odločila, da se prihodnji teden vrne v matično domovino, ustanovi svojo politično stranko in kandidira na naslednjih državnozborskih volitvah. Ni še znano, kaj natanko je botrovalo k tej odločitvi in kaj o vsemu temu pravi gospod Trump, ker se slednji še ni oglasil. Ameriški rumeni tisk vseeno že namiguje na morebitno ločitev para.  

Prve reakcije slovenskih političnih strank pa razumljivo pričajo o precejšnji osuplosti. Skrajna levica benti in svari pred ‘trojanskim konjem’ amerikanizacije, medtem ko desnica pozdravlja potezo, ki naj bi državo dokončno iztrgala iz krempljev postkomunizma. Liberalna sredina in upokojenci pa predvsem upajo, da prihod Melanije ne bo povzročil dviga davkov za vse sloje prebivalstva (z izjemo superbogatašev, kateri naj bi bili po napovedih deležni olajšav).      

Melanija naj bi takoj po prihodu na brniško letališče sklicala tiskovno konferenco, na kateri naj bi pojasnila vse svoje politične načrte. Za tiskovko po vsem svetu vlada precejšnje zanimanje, zato naj bi jo gostila velika dvorana Cankarjevega doma. Datum prihoda Melanije bo previdoma znan v dneh po današnjem 1. aprilu.

(…in če se komu še ni posvetilo, o čem pravzaprav govori novica, naj ponovno preveri na koledarju, kateri datum je danes)

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.