Naslovnica Trendi Luna se bo drugič prikotalkala na male ekrane

Luna se bo drugič prikotalkala na male ekrane

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Argentinska mladinska telenovela Jaz sem Luna, ki je nastala v koprodukciji Disneya, se na kmalu vrača na POP TV. Druga sezona uspešnice se začenja 5. marca in bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 14 uri  in 25 minut.

Soy Luna 2 05

Zanimivo, da se je Disney lotil soustvarjanja telenovele, vzrok pa je najbrž potreba po novostih v programu Disney Channel (foto: PR Pop TV) 

 

Na POP TV 5. marca vstopajo v drugo sezono priljubljene mladinske serije Jaz sem Luna (Soy Luna), ki bo na sporedu vsak delovnik, oziroma od ponedeljka do petka ob 14.25. Zanimivo, da so v Italiji že pred 30 leti prav v tem zgodnje-popoldanskem terminu na največji zasebni televizijski postaji predvajali prvi glasbeni šov za najstnike. Večina naj bi se jih namreč prav ob tem času vrnila iz šole domov. Vsi »Lunaticsi« si bodo torej kmalu znova lahko zavezali svoje kotalke in se po izjemno uspešni prvi sezoni prepustili razkritjem skrivnosti druge. 

Glavna igralka Karol Sevilla pravi, da bo druga sezona še boljša od premierne. »V drugi sezoni se nam obeta precej preobratov. Razkrili bomo veliko skrivnosti in ogromno bo tudi presenečenj. Še posebej za Luno. Zgodba nam bo odkrila vse o bioloških starših Lune in tudi to, kdo je pravzaprav Luna v resnici. Seveda ne bo šlo brez ljubezenskih prigod.« Namignila pa je še, da se bo novim prigodam kmalu pridružil še en lik.

Ni dvoma v to, da se igralke in igralci med snemanjem serije izjemno zabavajo. Priznali so, da se veliko smejijo. Ruggero Pasquarelli, ki prav tako igra glavno vlogo, dodaja: »Najbolj se smejimo igralcu Michaelu Rondi, ki v seriji igra Simona. On je čisto pravi klovn, kot mu radi ljubkovalno rečemo. Je zelo zabaven. Vse, kar naredi, je naravnost smešno in ta smeh je za vse nas nalezljiv.«

Vse oboževalke in vsi oboževalci priljubljenih likov serije Jaz sem Luna (Soy Luna) pa bodo na svoj račun dodatno prišli 3. aprila, ko se bo posebna koncertna turneja franšize ustavila v ljubljanskih Stožicah.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.