Naslovnica Slovenija Lucifer povezuje čokoholike

Lucifer povezuje čokoholike

Avtor: Spletno Uredništvo

Mnogi priznavajo, da imajo zelo radi čokolado, še preveč radi. Odvisneži sami sebe imenujejo čokoholiki, marsikje po Sloveniji pa so v zadnjem desetletju tudi po njihovi zaslugi vzklile ‘čokoladnice’, katere razvajajo vse obiskovalce z najraznovrstnejšo sladko ponudbo. Sedaj pa so čokoholiki dobili tudi svojo organizacijo – Klub ČokoRada in sicer jih je v klub povezal kar Lucifer.  

  čokolada Čokolada izvira iz Srednje Amerike, kjer so že davno pred prihodom Kolumba pili ‘xocolatl’ – grenko vodo, pripravljeno iz zrn kakakovca (foto: flickr.com)  

 

Čokoholiki so najbrž navdušeni, saj so v Sloveniji dobili svoj prvi organiziran klub. Na FB profilu jih je v skupino Klub ČokoRada povezala butična čokoladnica Lucifer, klub pa je namenjen velikim ljubiteljem čokolade, ki bi radi v družbi somišljenikov debatirali o čokoladi in delili mnenja. Najbrž bo veliko pogovorov opravljenih šele po podrobnih degustacijah, kot se za prave gurmane spodobi. 

Butična čokoladnica Lucifer bo poskrbela za to, da bodo lahko člani kluba prišli do ekskluzivnih in omejenih serij vrhunskih čokolad, deležni pa bodo tudi posebnih klubskih popustov, receptov, izobraževanj, nagradnih iger in drugih ugodnosti. Klub ČokoRada so sicer zasnovali predvsem iz velike ljubezni do čokolade in je za člane popolnoma brezplačen.

Iz kluba pa so sporočili, da v februarju čaka čisto vse ljubitelje Luciferjeve čokolade posebeno presenečenje. Včeraj se je namreč začela spletna nagradna igra, v kateri lahko udeleženci čisto vsak teden dobijo ‘vražje’ dobre stvaritve velenjske čokoladnice. V igri ljudi vabijo, da vsakič, ko uživajo v okusih njihovih izdelkov, ta trenutek v besedi ali fotografiji javno delijo na svojem priljubljenem družabnem omrežju. 

Velja dodati, da se s to nagrado igro butična čokoladnica na enostaven in brezplačen način promovira v širši okolici. Če pa se resno mislite pregrešiti (z obilico čokolade), je ime Lucifer zagotovo preizkušena garancija. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.