Naslovnica Oglaševanje Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p.

Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Kovinske ograje, kovinski nadstreški in še mnogo drugih kvalitetnih izdelkov…. Ne odlašajte ter nas čimprej kontaktirajte….

Vsi naši izdelki so unikatni in narejeni po vaših željah in potrebah… (foto: kljucavnicarstvo-zdesar.si)

V podjetju Ključavničarstvo Zdešar se z obdelavo kovin ukvarjamo že od leta 1976 in smo eno izmed prepoznavno uspešnih slovenskih obrtniških podjetij, kjer si generacije kovinarjev znotraj družine vestno predajajo znanja iz roda v rod.

V Ključavničarstvu Zdešar smo skozi čas ponudbo razširili na vrsto kakovostnih kovinarskih storitev, kot so varjenje železa in drugih kovin, krivljenje in razrez pločevine oz. cevi, izsek vogalov in kovinostiskarstvo.

V družinskem podjetju, kjer odnosi temeljijo na medsebojnem spoštovanju in skrbi za drugega, želimo te naše vrednote vedno prenašati tudi na vse naše stranke. Za vas poskrbimo tako, da vam nudimo strokovnih ogled na licu mesta, tehnično svetovanje, pripravimo vam ponudbo, sledi izvedba projekta in nato še servisiranje.

Naše storitve nudimo na območju celotne Slovenije, prav tako vam zagotavljamo garancijo za vse naše izdelke. Pravzaprav je celotno delovanje Ključavničarstva Zdešar namenjeno izpopolnjevanju vaših želja, zahtev in potreb – vse za vaše zadovoljstvo.

Poleg več tisoč zadovoljnih strank, ki so se zvrstile skozi dolga desetletja delovanja, so z našo usposobljenostjo in kakovostjo zadovoljni tudi naši poslovni partnerji iz Slovenije in iz tujine. Uporabljamo namreč izključno preverjene materiale in vrhunska orodja, poslovno pa sodelujemo le z najbolj kvalitetnimi podjetji iz kovinarske panoge.

Zaradi tega nam zaupajo podjetja, posamezniki, društva in ustanove, ki si želijo resnega, zvestega, dolgoročnega partnerja s konkretnimi rešitvami. Mi pa zaupanja naših strank ne upravičujemo le s kakovostjo storitev, ampak tudi z veliko prilagodljivostjo. Fleksibilnost in učinkovitost sta namreč prav tako naša prepoznavna zaščitna znaka.

PONUDBA

Naša ponudba je zares raznovrstna, poleg vseh spodaj naštetih vrst produktov Vam nudimo varjenja kovin po MIG, MAG ter TIG postopku, krivljenja vseh vrst pločevine do debeline 5 milimetrov, razrez pločevine in cevi, CNC plazemski razrez pločevine ter storitev kovinostiskarstva oz. drukanja.

Zunanje stopnice –  ravne, krožne, v obliki črk L ali U. Stopnice so običajno zaradi boljše odpornosti vroče cinkane, lahko pa so tudi iz INOX-a in prašno barvana. Največkrat je pohodna površina iz pocinkanih rešetk (manjša verjetnost zdrsa), saj se zunanja stopnišča uporabljajo predvsem za dostop do mansardnih stanovanj, teras in do ostalih prostorov v višjih delih raznih objektov ter prizidkov.

Notranje stopnice – ravne, krožne, v obliki črk L ali U, enako kot zunanja stopnišča so tudi notranja lahko vroče cinkana, iz INOX-a, prašno pobarvana… Pohodna površina je po željah stranke od odporne zakrivljene pločevine pa do estetsko mikavnih lesenih pohodnic.

Dvoriščna vrata – samonosna, drsna, viseča in krilna vrata, vpeta so na eni točki prek posebnih koles na primernem profilu. Talno vodilo ni potrebno, kar je lepa prednost.

Tudi ta vrata so lahko vroče cinkana ali iz INOX-a in največkrat so tudi prašno barvana, da se lepo prilagajajo okolici. Posebnost je tudi odpiranje, saj so lahko vrata avtomatizirana ali pa se odpirajo ročno.

Zunanje ograje – balkonske, vrtne in vse sorodne ograje, katerih izdelava je lahko iz klasičnih vodoravnih in navpičnih elementov (palice, cevke, ploščat material). Vendar pa izdelujemo tudi vse bolj priljubljene panelne ograje z različnimi vzorci po željah naših strank. Poleg tega upoštevamo tudi arhitekturo za zagotovitev najboljšega videza objekta.

Ograje so lahko vroče cinkane in iz INOX-a, a so lahko tudi iz aluminija, poleg tega pa jih je možno prebarvati po RAL lestvici za zagotovitev zares popolnega videza. V pestri paleti naše ponudbe so tudi klasične žične panelne ograje različnih višin, ki so na voljo v zeleni RAL6005 ali sivi antracit RAL7016 barvi.

Balkonske in vrtne ograje, panelne ograje…. Za lepšo okolico in zavistne poglede mimoidočih…(foto: kljucavnicarstvo-zdesar.si)

Notranje ograje – notranje stopniščne in podobne ograje so pomembne predvsem zaradi varnosti. Osnovni lastnosti notranjih ograj sta čvrstost in vzdržljivost, vendar pri nas nikoli ne pozabimo na estetski videz.

Notranje ograje so lahko iz INOX-a, aluminija, ali pa tudi jekla ter po želji prašno barvana. Nudimo Vam vse od klasičnih INOX ograj (palice) do vse bolj priljubljenih panelnih ograj z najrazličnejšimi vzorci – vse po Vaših željah.

Nadstreški – nadstreški na stebrih, nadstreški z lopo, terasni nadstreški, lope, kolesarnice… Pravi nadstrešek mora nuditi primerno zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi in obenem omogočati enostavno uporabo zaščitenega prostora.

Ključni del nadstreška je običajno jeklena konstrukcija iz pocinkanih profilov, ali pa tudi iz INOX profilov. Za kritino nadstreška pa lahko izbirate med polikarbonatnimi ploščami, strešnim sendvičem panelov, profilirano pločevino in tudi lepljenim kaljenim steklom.

Pohištvo – postelje, nočne omarice in večje omare, mize in mizice, kopalniško pohištvo… Vse vrste pohištva do lahko iz jekla, INOX-a ali aluminija. Moderni stil industrijske opreme stanovanj je postal zelo priljubljen, zato pohištvo izdelujemo po vnaprej zarisanem načrtu, pri čemer upoštevamo vaše zamisli in jih z našo strokovnostjo pretvorimo v unikatne produkte.

Konstrukcije – podesti, nosilci, ogrodja ter ostale nosilne konstrukcije. Naj gre za poslovne, skladiščne, industrijske, športne, javne, zasebne in druge objekte, vse konstrukcije izdelujemo iz vroče cinkanega jekla in INOX-a, zato zanje veljajo zelo podobne karakteristike kot za ograje, nadstreške in ostale izdelke našega podjetja.

Oprema za dvigala – zaključki okrog vrat, vstopni pragove, nudimo prenovo stare kabine za novo z vsemi dodatki (inox obloge, ročaj, vinilna tla…) ter tudi nosilne konstrukcije dvigal po certifikatu. Sodelujemo s številnimi priznanimi proizvajalci dvigal, na kar smo posebej ponosni, saj gre za strokovno zelo zahtevno tržno nišo.

Ostali izdelki po meri – okenske rešetke, vogalne zaščite, braniki, reklamni panoji, zaščitna vratca, reklamne table, ročaji…. izdelujemo še vrsto drugih stvari, ter nudimo vrsto drugih izdelovalnih procesov. Na voljo smo Vam za vse možne kovinske predmete in konstrukcije.

Izdelujemo pa še vrsto drugih stvari, zato lahko rečemo da pri nas res dobite vse na enem mestu….(foto: kljucavnicarstvo-zdesar.si)

Če želite več informacij o našem proizvodnem in prodajnem programu ali bi želeli naročiti predračun, potem nas kontaktirajte na spodaj navedene številke oz. naslove ali kar oddajte povpraševanje prek spleta.

Ključavničarstvo Zdešar – vse kar si želiš, to pri nas tudi dobiš!

 

KLJUČAVNIČARSTVO ZDEŠAR
Boris Zdešar s.p.
Ljubljanska cesta 65
1293 Šmarje – Sap

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 787 51 59
Gsm: +386 (0)41 640 406
E-mail: boris.zdesar@siol.net
Spletna stran: www.kljucavnicarstvo-zdesar.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.