Naslovnica Oglaševanje KLIME GUNJAC d.o.o. – pravi naslov za ogrevanje ali hlajenje

KLIME GUNJAC d.o.o. – pravi naslov za ogrevanje ali hlajenje

Avtor: Spletno Uredništvo

Pravi strokovnjaki na področju ogrevalne tehnike kot tudi na področju hlajenja…. Kliknite na predstavitev in nas kontaktirajte….

Že vrsto let smo sinonim za kakovostno ogrevalno tehniko kot tudi za hlajenje…(foto: osebni arhiv)

Podjetje Gunjac d.o.o. je klasično slovensko družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1989, danes pa delo ustanovitelja podjetja Vladimir Gunjača že vrsto let uspešno nadaljuje in tudi nadgrajuje druga generacija – sin Evgen Gunjač.

Sprva smo se v podjetju Gunjac d.o.o. posvečali predvsem klimatskim napravam, večjim klimatskim sistemom in elektro inštalacijam, skozi čas pa smo svojo ponudbo razširili na toplotne črpalke, strojne inštalacije, različne vrste gorilcev, plinske peči in še na marsikaj drugega.

Da smo vam lahko ponudili primerno visoko kakovostno in raznoliko ponudbo, je bilo potrebno že od pričetka obiskovati tečaje proizvajalcev klimatskih naprav, peči in gorilcev priznanih blagovnih znamk. Vse to pa še zdaleč ne bi zadostovalo, če ne bi v našem podjetju že od ustanovitve naprej delali zelo odgovorno in zanesljivo. Tako delamo že več kot 30 let.

Poleg dolgoletnih izkušenj in vrhunskega strokovnega znanja je pedantnost ena od ključnih stvari pri vseh naših delih. Naučeni smo, da smo natančni, da poskrbimo za vse podrobnosti, da vedno dobro preverimo, ali vse deluje tako, kot mora. Nazadnje pa tudi lepo počistimo za seboj, tako da so naše stranke vsakič pozitivno presenečene.

Izrecno poudarjena skrb za zadovoljstvo strank je temelj vsakega sodobnega uspešnega podjetja, zato smo vsakomur od vas na razpolago za strokovni nasvet, ogled, izmenjavo idej ali pogovor. Pri našem delu uporabljamo številna sodobna specialistična orodja, tehnološke programe in dobro preverjene materiale priznanih proizvajalcev.

V podjetju Gunjac d.o.o smo pooblaščeni za servisiranje naprav cele vrste prestižnih blagovnih znamk, ko so Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Immergas in Riello. Ker smo uradni zastopniki, za vse tehnične novosti oz. nove modele se nenehno dodatno izobražujemo in tako smo prejeli tudi več diplom, s katerimi potrjujemo naše visoko strokovno znanje.

Vrhunska kakovost v vseh oblikah je namreč zaščitni znak podjetja Gunjac d.o.o., pomembna pa je tudi zaradi tega, da na koncu nihče nima prav nobenih dvomov. Tudi zato vam za vsak naš poseg nudimo ustrezno garancijo.

Poleg tega vsem klientom zagotavljamo hiter odzivni čas, za vas, naše stranke, smo v primeru nepričakovanih okvar na voljo 24 ur na dan in tovrstnim nujnim težavam običajno tudi damo prednost pred vsem ostalim delom.

Tako smo pač naučeni in zato odgovorno stojimo za vsako našo storitvijo. Uspešno poslovanje podjetja Gunjac d.o.o. pa si poleg vrhunsko kakovostnih storitev zagotavljamo tudi z ugodnimi, strankam prijaznimi cenami.

Ker gre za specifična in zelo zahtevna dela, za nas ni pomembno, da delamo kot po tekočem traku, ampak, da je vsako delo zaključeno na visoki kvalitetni ravni. Seveda pa po koncu del strank ne prepustimo samim sebi, ampak vam nudimo tudi redne kontrole, vzdrževanje in servisiranje vseh naprav oz. sistemov.

Sedež podjetja je Gunjac d.o.o je v Kopru, zato je večina naših strank z jugozahodnega dela Slovenije. Za naše ugodne reference poleg številnih zadovoljnih zasebnikov oz. posameznikov skrbijo predvsem dolgoletni partnerji iz večjih gospodarskih družb (Merkur d.d., Marina Portorož, Savske elektrarne Ljubljana d.o.o., CPK d.d., Avto Jereb d.o.o., itd.).

Zaupajo nam tudi številni javni zavodi in institucije (Gasilska brigada Koper, Občina Izola, CŠOD Burja, Javno podjetje Komunala Izola, Gimnazija Gian Rinaldo Carli Koper, MNZ Koper, Dom dva Topola Izola, Krajevna skupnost Portorož, itd.).

Podjetje ima tudi visoko bonitetno oceno.

Profesionalno opravljene storitve ter zadovoljne stranke, so nam “prinesle” veliko priznanj na katere smo zelo ponosni…(foto: osebni arhiv)

PONUDBA

Klimatske naprave

Smo uradni zastopniki za prestižne znamke klimatskih naprav, kot so Daikin, Mitsubishi Heavy Industries Ltd., Mitsubishi Electric in Panasonic. Notranje enote so lahko v talni, stenski in stropni izvedbi, klime pa so tihe in varčne, kar je najbolj pomembno za nizke stroške ogrevanja. Naše podjetje se ponaša tudi s profesionalno montažo in uporabo visoko-kakovostnih materialov za izolacijo, za bakrene cevi, konzole, …

Toplotne črpalke

V podjetju Gunjac d.o.o je vam nudimo le najbolj kakovostne toplotne črpalke znamke Daikin, Panasonic, Kronoterm, Mitsubishi,… Vsa ponudba za naše stranke je enaka kot za področje klimatskih naprav.

Elektro inštalacije

Gunjac d.o.o. vam nudi postavitev novih elektro inštalacij in popravila pri obstoječih (menjava svetilk, stikal, vtičnic, …. ). Ukvarjamo se tudi z zamenjavo in popravilom električnih omaric ter z različnimi meritvami porab na elektro inštalacijah. Ob izdelavi novih električnih inštalacij za naše stranke pripravimo tudi vso potrebno tehnično in ostalo dokumentacijo za priklop. Za vse storitve nudimo tudi garancijo.

Strojne inštalacije

Gunjac d.o.o. vam ponuja celovito ponudbo izvedbe vseh faz strojnih inštalacij ter obnovo dotrajanih ali neustreznih sistemov. Naj gre za razne ogrevalne tehnike, solarne sisteme, montažo ogrevalnih peči, talno ogrevanje ali vodovodne inštalacije – garancija je vedno zagotovljena.

Prezračevanje z rekuperacijo

V pestri paleti naših storitev je tudi postavitev sistemov centralnega ali enoprostorskega prezračevanja z rekuperacijo ter za kopalnice, prlnice in WC-je posebno primerna postavitev vrhunske ventilacije z merilcem vlage.

Oljni in plinski gorilci

V našem podjetju se dobro zavedamo, da le pravilno in redno vzdrževanje gorilcev zagotavlja njihovo brezhibno delovanje. To pomeni čisto izgorevanje, posledično pa je poraba goriva manjša, tako da že tu veliko prihranimo. Poleg tega se z redni servisiranjem prepreči nabiranje umazanije, kar še dodatno podaljša življenjsko dobo vsakega gorilca.  Zagotavljamo vam garancijo in hitro posredovanje ob morebitnih težavah.

Plinske peči

Nudimo vam tudi veliko izbiro plinskih peči, s katerimi si prav tako lahko zagotovite sodobno ogrevanje, racionalno rabo energije in pri tem pomagate zmanjševati onesnaževanje Mi bomo poskrbeli, da bo Vaša plinska peč delovala brezhibno – nudimo vam montažo, zagon peči, garancijo in redno servisiranje.

Pregled s termično kamero

Med številnimi sodobnimi orodji in pripomočki, ki jih v podjetju Gunjac d.o.o dnevno uporabljamo pri našem delu, so termične kamere še posebej koristne. Služijo namreč za učinkovite preglede sistemov talnega ogrevanja, preverjanje električnih napeljav in različnih naprav ter za odkrivanje toplotnih mostov oz. večjih toplotnih izgub v zgradbah. Pregled s termično kamero lahko reši marsikatero težavo in vam prihrani veliko stroškov.

Vzdrževanje objektov

Nudimo vam tudi popolno paleto storitev za celovito vzdrževanje objektov, ki se tičejo ogrevanja in ohlajenja ter električnih vodovodnih, strojnih, spletnih in ostalih napeljav. Redno in kakovostno vzdrževanje vsakega objekta je izjemno pomembno, saj se tako ohranja vrednost objekta, preprečuje se nastanek poškodb in okvar, s tem pa se tudi izogibamo nepredvidenim in običajno visokim stroškom popravil.

Smo uradni zastopniki za prestižne znamke klimatskih naprav….(foto: gunjac.si)

Podjetje GUNJAC d.o.o – kakovost in pedantnost za varnost in prihranek!

 

GUNJAC d.o.o.
Krožna cesta 12
6000 Koper

Kontakti:
Gsm: +386 (0)40 808 400
E-mail: info@gunjac.si
Spletna stran: www.gunjac.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.