Naslovnica Gospodarstvo Promocija Slovenije na dunajskem Festivalu žensk

Promocija Slovenije na dunajskem Festivalu žensk

Avtor: Spletno Uredništvo
Predstavništvo Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji se je konec minulega tedna Dunaju udeležilo ‘Festivala žensk – Fest der Frauen’. Festival je bil na sporedu v slavni palači Coburg, tam pa so Slovenijo promovirali kot butično gastronomsko destinacijo.
Prizor dogajanja na Festivalu žensk v dunajski palači Coburg (foto: slovenia.info/STO)

Predstavništvo Slovenske turistične organizacije (STO) se je v minulih dneh udeležilo ‘Festivala žensk – Fest der Frauen’, katerega je v avstrijski prestolnici Dunaju gostila slavni palača plemiške družine Coburg. Na prestižnem dogodku, ki se ga je udeležilo okoli 400 uspešnih žensk iz različnih sektorjev gospodarstva in širšega družbenega dogajanja, so promovirali Slovenijo kot butično gastronomsko destinacijo.

Poleg delavk in delavcev STO-ja so bili na Dunaju prisotni tudi zastopniki štirih slovenskih podjetij, ki niso pozabili na brbončice prisotnih. »Poleg splošne turistične ponudbe, sta se na dogodku predstavili Rogaška Slatina z Grand Hotel Sava, njihovo Medical ponudbo in vodo ROI ter destinacija Kras, ki je svojo regijo ter ponudbo butičnega turizma med drugim predstavil tudi z izbranim pršutom in teranovo penino.

Celotno zgodbo pa so zaokrožile odlične praline in čokolada iz čokoladnice Lucifer iz Velenja,« so zapisali v sporočilu za javnost Slovenske turistične organizacije. Sicer se je slovensko turistično v avstrijski prestolnici gospodarstvo predstavilo s svojo pestro in vrhunsko kulinarično ponudbo, kar je še posebej pomembno zaradi dejstva, da je Slovenija pravkar tudi Evropska gastronomska regija 2021.

Sicer pa je dogodek v palači Coburg minil predvsem v znamenju luksuza in glamurja, kar je za takšne dogodke v nekdanji cesarski prestolnici Dunaju tudi običajno.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.