Naslovnica Oglaševanje Kamnoseštvo KORPAR – vrhunsko obdelani kamen

Kamnoseštvo KORPAR – vrhunsko obdelani kamen

Avtor: Spletno Uredništvo

Večna eleganca obdelana na profesionalni in moderni način….

Smo družinsko podjetje, ki se ponaša z več kot pol stoletja dolgo tradicijo uspešnega poslovanja…(foto: facebook.com/kamnosestvokorpar)

Kamnoseštvo KORPAR je družinsko obrtniško podjetje, katerega kamnoseški začetki segajo v leto 1955. Tradicija, prepletena z izkušnjami, je zagotovo naš največji poslovni adut. Vendar pa je za nas najpomembneje, da izdelamo kakovosten izdelek in hkrati zadovoljimo vse zahteve strank.

Ukvarjamo se predvsem z izdelavo nagrobnikov, katere izdelujemo individualno glede na vaše želje in potrebe, zato se skrbno posvetimo vsakemu izdelku posebej. Nagrobnike in tudi vse ostale artikle iz naše izjemno bogate ponudbe montiramo oziroma obnavljamo po celotni Sloveniji.

Danes je Kamnoseštvo KORPAR izjemno sodobno podjetje, ne le zaradi visoke strokovnosti in raznovrstnih stilov obdelave kamnin. Nudimo vam namreč tudi vnaprejšnji računalniški 3D izris nagrobnih spomenikov, kar precej olajša predstavo končnega izdelka, oziroma Vam omogoči lažjo odločitev glede oblike in barve kamna.

Poleg tega smo bili med prvimi v Sloveniji, ki za svoje stranke omogočamo preprosto in obenem inovativno kreditiranje – LEANPAY obročno odplačevanje na do 24 mesecev. Ta način odplačevanja od uporabnika ne zahteva obiska banke in nobene odvečne papirologije. Vaš obročni nakup bo odobren v trenutku, bodisi preko spleta bodisi v poslovalnici, pri tem pa ni nobenih skritih stroškov.

Sedež našega podjetja je sicer na vzhodu države, v kraju Dvorjane, ki spada v občino Spodnji Duplek. Nahajamo se ob glavni cesti Maribor – Vurberg – Ptuj, naše geografske koordinate pa so E15.76918 in N46.49738.

PONUDBA

Naša paleta kamnoseških izdelkov je izjemno raznolika, zato bo v Kamnoseštvu KORPAR zagotovo prav vsak klient našel vrsto kamna, barvo in odtenek, ki mu bo všeč. Ponudba obsega praktično vse vrste izdelkov, ki jih lahko vrhunski kamnosek izdela iz različnih vrst kamnin.

Ne prodajamo pa le kamnoseških izdelkov, ampak tudi vse tisto, kar običajno spada zraven. Tako da pri nas dejansko vse dobite na enem mestu, brez odvečnega skakanja naokrog.

Nagrobniki

Nudimo vam žarne, enojne in družinske nagrobnike, grobnice, žarne zidove in obnovo nagrobnikov, kar tudi tvori največji segment naše prodajne ponudbe. Za postavitev ali obnovo nagrobnika morajo sicer stranke na večini slovenskih pokopališč dobiti soglasje upravljavca pokopališča, mi pa z naše strani poskrbimo, da se po končanih delih tudi bližja okolica nagrobnika vrne v prvotno stanje.

Za temeljenje nagrobnikov v veliki večini uporabljamo točkovno temeljenje, lahko pa izdelamo tudi armiranobetonski venec. Temelje obložene s kamnom izdelujemo doma in jim s tem dajemo večjo trdnost ter tako zagotovimo tudi boljšo vezavo med kamnom in betonom. Okvir nagrobnika povežemo s sidrnimi vijaki ter z inox vezjo, podstavek in napisne plošče pa so vrtani ter povezani z železom.

Izdelava napisov

Delo na nagrobnikih skoraj vedno dopolnjuje izdelava, zamenjava, ali obnova graviranih in klesanih napisov, ali pa zlatenje, srebrenje ter nabava in montaža kovinskih črk iz brona, porcelana in inoxa.

Okenske police

Za postavitev notranjih okenskih polic uporabljamo granit ali marmor, medtem ko pri zunanjih okenskih policah marmor običajno ne pride v poštev, ker ni odporen na vremenske vplive in lahko hitro izgubi sijaj.

Stopnice

Postavljamo tudi kamnite stopnice, ki jih prav tako delimo na notranje in zunanje. Zanje velja enako kot za police – za zunanjost marmor ni najbolj primeren. S primerno uporabo svetlejših in temnejših kamnin lahko še dodatno polepšamo Vaš ambient, zunanjim stopnicam pa vedno dodamo protizdrsno zaščito.

Pulti

Kamniti pulti so se skozi zadnja desetletja lepo uveljavili, saj jih danes uporabljamo v številnih različnih bivalnih in poslovnih prostorih. Vsi naši kamniti pulti za kuhinje in kopalnice, kot tudi pulti za različne javne objekte (bari, gostišča, uradi, banke, pošte…) so izjemno obstojni in hkrati zelo elegantni.

Kamniti pulti se estetsko prilegajo vsakemu prostoru in so zato že skoraj stalnica v vsakem stanovanju, hiši ali poslovnem prostoru…(foto: facebook.com/kamnosestvokorpar)

Obloge kaminov

So podobno izjemno vzdržljive, prijetnega estetskega videza, gladke ravne površine pa omogočajo preprosto čiščenje.

Kamnoseško-umetniški izdelki

Izdelujemo tudi najrazličnejše spomenike, obeležja, obloge vhodov, obloge oken, tla (oz. tlake), mize in mizice, razne podstavke, stojala za vaze, umetniške slikovne motive, verske podobe…

Kamnita klubska mizica in ostali umetniški izdelki že čakajo na vas…(foto: facebook.com/kamnosestvokorpar)

Kamen je eleganten in večen, v Kamnoseštvu Korpar pa ga za vas tudi vrhunsko obdelamo!

Kamnoseštvo KORPAR
Boštjan Korpar s.p.
Dvorjane 65B
2241 Spodnji Duplek

Kontakti:
Gsm: +386 (0)40 240 491
E-mail: kamnosestvo@korpar.si
Spletna stran: www.korpar.si

Delovni čas:
Poletni delovni čas (med 15.3. in 1.11.)
Ponedeljek – Petek: od 8:00 do 17:00 ure
Sobota: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelje in prazniki: zaprto

Zimski delovni čas (med 1.11 in 15.3.)
Ponedeljek – Petek: od 8:30 do 15:00 ure
Sobota: od 9:00 do 12:00 ure
Nedelje in prazniki: zaprto

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.