Naslovnica Trendi Družabni večer = triler + komedija

Družabni večer = triler + komedija

Avtor: Spletno Uredništvo

Danes v slovenska kina prihaja odbita akcijska komedija Družabni večer. Si predstavljate, da bi se s prijatelji odpravili reševati uganko v vedno bolj popularne sobe pobega, ali pa bi doma igrali igro reševanja umora, le da bi ob igranju ugotovili, da vse to ni igra, ampak resnični primer kriminala? Komedija, ki vas ne bo samo nasmejala, ampak vas bo kot triler držala na robu sedežev od začetka do konca! Premiera bo drevi ob 20. uri v Koloseju, za ogrevanje pa bo poskrbel stand-up komik Klemen Bučar. 

družabni večer

Skupinska slika igralcev s snemalnega seta komedije Družabni večer (foto: Blitz Slovenija)

 

Drzen, hiter in nepredvidljiv film DRUŽABNI VEČER je komedija z izjemno svežim pristopom; od prvega do zadnjega kadra je posneta kot akcijski triler in s tem občinstvu zagotavlja ne samo oblico smeha tematiki, ki je blizu vsakemu izmed nas, ampak tudi ugibanje, napetost in adrenalin.

Jason Bateman (komediji Kako se znebiti šefa?, serija Odbita rodbina) in oskarjeva nominiranka Rachel McAdams (V žarišču, Doktor Strange) v še drugem filmu, ki ga družno režirata John Francis Daley in Jonathan Goldstein (Nore počitnice: Nova generacija), igrata Maxa in Annie, ki za svoje poparčkane prijatelje vsak teden prirejata večere z igranjem družabnih iger. Ko organizacijo enega od teh večerov v svoje roke prevzame Maxov karizmatični brat Brooks (Kyle Chandler) – in sicer igrico z iskanjem morilca v skrivnostnem namišljenem primeru, v katerem mrgoli lažnih nasilnežev in zveznih agentov – vse postane precej bolj napeto, pestro in nepredvidljivo.

“Najprej Brooksa nekdo ugrabi… No, saj to je del igre… kajne? A ko se šest nadvse tekmovalnih igralcev zagrize v reševanje uganke, vsak par odločen, da zmaga, počasi spoznavajo, da niti ta »igra« niti Brooks nista to, kar se zdita. Skozi skrajno kaotično noč se prijatelji pogrezajo globlje v godljo, iz katere ne vidijo izhoda, saj jih ob vsakem zapletu pričaka še bolj nepričakovan preobrat. Nobenih pravil ni, nobenih namigov; in nihče ne ve, kdo in kaj vse je v igri – kar pomeni, da bo to morda najbolj zabaven večer, kar so jih doživeli… ali pa konec vsega,” so o komediji zapisali pri distributerju Blitz Slovenija. 

Poleg Batemana in McAdamsove igrajo še Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Danny Huston, Chelsea Peretti, Michael C. Hall in Kyle Chandler. Daley in Goldstein sta režirala po scenariju Marka Pereza (Študent naj bo). Producirali so John Davis (Joy), John Fox (serija Črni seznam), Jason Bateman in Jim Garavente (Bad Worlds).

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.