Naslovnica Trendi Za težake in junake se bližajo tedni hujšanja

Za težake in junake se bližajo tedni hujšanja

Avtor: Spletno Uredništvo

Kandidati, ki si bodo v novi sezoni The Biggest Loser Slovenija skušali prigarati čim bolj vitko postavo, bodo znova pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj, ki se ji bodo tokrat pridružili komentatorji Andrej Milutinović, Indira Ekić in Tadej Bricelj. Oddaja Od težaka do junaka bo prvič na sporedu 21. marca ob 22.35.

jasna kuljaj

 Jasna Kuljaj ostaja en od najbolj priljubljenih obrazov na slovenskih televizijskih programih (foto: FB Jasna K.)

 

Prihodnji ponedeljek, 19. marca, se ob 21.00 na Planet TV začenja nova sezona najtežje preizkušnje The Biggest Loser Slovenija. Prve oddaje bodo posvečene predstavitvam kandidatov. V sredo, 21. marca, pa bodo ob 22.35 voditeljica Jasna Kuljaj in komentatorji Andrej Milutinović, Indira Ekić in Tadej Bricelj v prvi komentatorski oddaji Od težaka do junaka že lahko stavili na svoje favorite.

»V prvi sezoni je občinstvo našo oddajo vzljubilo predvsem zato, ker smo komentirali spontano in direktno. V ekipi imamo dva nova komentatorja, Indiro in Tadeja. Računam, da se bosta dobro vklopila v ta ‘težaški’ duh. V matičnem šovu nastopajo ‘luzerji’, torej ljudje, ki zgubljajo kilograme, mi pa smo ‘težaki’ – predvsem v smislu, da moramo malce ‘zatežiti’, se ob kaj obregniti, zastriči z ušesi in kdaj dvigniti kakšno obrv. To je naša naloga, obenem pa smo se v prvi sezoni velikokrat nasmejali do solz in prepričana sem, da se bo jokalo tudi v tej, ki je pred nami«,o novi sezoni pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

Najuspešnejša ženska tekmovalka prve sezone Indira Ekić je nad svojo novo vlogo navdušena: “Vesela sem, da so me povabili v ekipo. Ker ni dolgo tega, ko sem bila na mestu tekmovalcev, bom najbolje od vseh vedela, kakšne občutke imajo in kaj doživljajo.” Tadej Bricelj pa obljublja, da bo zelo samosvoj komentator: “Sem zelo kritičen tako do drugih kot do sebe, česar ne bom skrival. Če bo potrebno, se bom pošalil tudi na svoj račun, sicer pa mi je zgodba tekmovalcev, kar zadeva hujšanja znana tudi osebno, zato se bom zlahka vživel.”  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.