Naslovnica Oglaševanje BLESK d.o.o. – najboljša splošna in zaključna gradbena dela

BLESK d.o.o. – najboljša splošna in zaključna gradbena dela

Avtor: Spletno Uredništvo

Na enem mestu nudimo najboljša splošna kot tudi zaključna gradbena dela…

Vrhunska splošna in zaključna gradbena dela na enem mestu….(foto: blesk.si)

Podjetje BLESK d.o.o. je slovensko družinsko podjetje, ki je predvsem po zaslugi marljivega in strokovnega pristopa celotnega osebja postopno zraslo in razširilo v srednje veliko družbo z omejeno odgovornostjo.

V BLESK d.o.o. smo ponosni, da lahko danes našim strankam ponudimo izjemno pestro paleto različnih storitev, kot so vsa gradbena dela, fasaderstvo, energetska sanacija stavb, slikopleskarska dela, polaganje in obnova talnih oblog, suhomontažna dela, čistilni servis ter tudi urejanje okolice.

Poleg vsega tega pa za naše stranke brezplačno pripravljamo vso dokumentacijo za odobritev nepovratnih sredstev ali ugodnih kreditov, ki jih daje na voljo EKO SKLAD. Sedež podjetja je v Dolenji vasi, svoje delovne aktivnosti pa izvajamo po vsej Sloveniji.

Pri nas dobite vse od A do Ž – od priprave načrta pa do predaje ključev vašega novega sodobnega objekta z urejeno okolico. Pri tem vsem našim strankam zagotavljamo ugodne cene in hkrati tudi zelo kakovostno izvedbo vseh del iz naše ponudbe.

Začetki BLESK d.o.o segajo v december leta 1991, tako da so danes za nami že tri desetletja poslovnih uspehov. O naši uspešnosti pa najbolje pričajo pozitivne reference strank z vseh koncev Slovenije ter tudi pridobljene bonitetne ocene za poslovno odličnost.

GRADBENA DELA

V podjetju BLESK d.o.o se lotevamo tako novogradenj kot tudi rekonstrukcij, popravil in širitev že obstoječih objektov. Na voljo smo vam za nasvete, po dogovoru pa lahko pripravimo vso dokumentacijo in priskrbimo vsa potrebna dovoljenja.

Pod strokovnim nadzorom gradbenega inženirja namreč izdelujemo tako idejne zasnove (IDZ), projekte za gradbena dovoljenja (PGD), projekte za izvedbe (PZI) ter projekte izvedenih del (PID). Nudimo vam gradnjo na ključ (vključno z vsemi obrtniškim deli) ali gradnjo po posameznih fazah.

Posvečamo se tudi gradnjam nizkoenergijskih in pasivnih objektov in tudi zanje urejamo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev subvencij EKO SKLAD-a.

ENERGETSKA SANACIJA STAVB

Pri BLESK d.o.o. se strokovno ukvarjamo tudi z energetskimi sanacijami objektov. V to področje naših aktivnosti sodijo postavitve toplotnih zaščit na zunanjih površinah objektov – predvsem termoizolacije fasad in podstrešij.

Poleg tega med energetske sanacije sodijo montaže in zamenjave zunanjega stavbnega pohištva – oken in vrat, postavitve različnih vrst hidroizolacij, pa tudi izgradnje novih sodobnih ogrevalnih sistemov ter prenove in zamenjave starejših, dotrajanih sistemov.

Tudi glede energetskih sanacij mi uredimo vse potrebne dokumentacije, tudi za pridobitev subvencij EKO SKLAD-a.

FASADERSTVO

Fasade so zaradi velikosti površin ključen del pri izolaciji vsakega objekta, zato imamo za naše stranke vedno pripravljenih več rešitev. Običajno najprej opravimo ogled in strokovno analizo, nato pa se skupaj s stranko odločimo za najboljšo rešitev, tudi s cenovnega vidika.

Nudimo vam kontaktne fasade iz stiroporja (beli, sivi-grafitni, z luknjicami za boljšo paropropustnost), kamene volne in XPS-a. Prav tako sov naši ponudbi prezračevane fasade (toplotna izolacija z zračnim kanalom, uporaba plošč ESAL ali FUNDERMAX v različnih barvah ali lesnih vzorcih).

Poleg tega se ukvarjamo tudi z obnovo sakralnih fasad (različni profili, reliefni sloji), z izdelavo napuščev iz XPS-a (stirodurja), z barvanjem in popravili fasad, z barvanjem napuščev in tudi z vgradnjo okenskih polic.

Tudi glede fasad vam po ogledu oz. pogovoru pripravimo optimalen strokoven projekt, izdamo podroben predračun in po potrebi tudi natisnemo barvno projekcijo objekta, uredimo dokumentacijo za EKO SKLAD in tudi nudimo garancijo za vašo novo fasado.

SLIKOPLESKARSKA, SUHOMONTAŽNA DELA

Naši pleskarji so izkušeni in pikolovsko natančni, uporabljajo najsodobnejša orodja in stroje, ponujamo pa vam vsa klasična opravila s področij pleskanja in suhe montaže – glajenje (oz. kitanje) površin (strojno ali ročno), barvanje sten in drugih površin, izdelavo dekorativnih sten in obrob, barvanje in obnovo ograj ter napuščev, lepljenje tapet, izdelavo suhomontažnih stropov in kaskad (armstrong, mavčno-kartonastih), izdelavo in montažo najrazličnejših vrst suhomontažnih sten in tudi drugih suhomontažnih elementov.

Z našimi idejami in rešitvami bo vaš dom estetsko dovršen…(foto: blesk.si)

POLAGANJE IN OBNOVE TALNIH OBLOG

Poleg vsega za stene in strope pa vam nudimo tudi vse za tla, pa naj gre za polaganje keramike, talno gretje, hidroizolacijo ter za postavitev ali obnovo parketa. Tudi v tem primeru najprej opravimo oglede, nato se pogovorimo in vam svetujemo pri izbiri za vas najbolj optimalne rešitve.

V naši talni ponudbi so keramične ploščice, naravni kamen – tonalit ali umetni kamen, laminat, najrazličnejše vrste parketa in PVC materialov. Sami poskrbimo tudi za dobavo materialov, vse po zelo ugodnih cenah.

UREJANJE OKOLICE

Pri BLESK d.o.o. smo vam na voljo tudi za urejanje okolice vašega doma ali poslovnega objekta. Če se določite za novo ureditev, vam najprej pripravimo celosten idejni načrt s skico stanja po predvidenem posegu, sledijo pa oblikovanje ponudbe, dobava materialov (zemlja, rastlinje, kamenje in drugi okrasni elementi) ter sama urejevalna dela.

Nudimo pa vam tudi vzdrževalno-vrtnarska dela, kot so košnja in nega travnatih površin, obrezovanje dreves in živih mej, posaditev sadnega ali okrasnega drevja oz. grmovja ter razna spomladanska dela.

ČISTILNI SERVIS

Poleg vsega ostalega vam ponujamo tudi profesionalno generalno čiščenje ali čiščenje posameznih ambientov vašega objekta. Naj gre za zasebni, za poslovni ali javni objekt – lahko se dogovorimo za enkratno, tedensko ali mesečno redno čiščenje.

V naši izjemno bogati ponudbi so tudi čiščenje steklenih površin, različne vrste globinskega čiščenja vseh vrst talnih oblog in oblazinjenega pohištva, obnova marmornatih in kamnitih tal, strojna čiščenja, premazi PVC tal in odstranjevanje starih premazov.

Po dogovoru pa lahko prevzamemo tudi celotno upravljanje objektov.

UREJANJE DOKUMENTACIJE ZA SUBVENCIJE IN KREDITE

Kot že omenjeno v podjetju BLESK d.o.o. za naše stranke brezplačno pripravljamo vse uradne dokumente (prijave s prilogami in tudi zaključne dokumentacije) za odobritev nepovratnih sredstev ali ugodnih kreditov, ki jih daje na voljo EKO SKLAD.

Te oblike finančne pomoči sklada so namenjene za energijske sanacije stanovanjskih stavb – toplotna izolacija celotnih objektov, toplotna izolacija fasad, stropov ali podstrešij, zamenjave oken in vrat ter posodobitev ogrevalnih sistemov.

Prav tako so na voljo nepovratna sredstva in ugodni krediti Eko slada tudi za gradnjo celotnih nizkoenergijskih in pasivnih stanovanjskih stavb. Kot že rečeno, za vso strokovno dokumentacijo poskrbimo mi, tako da vi nimate prav nobenih nepotrebnih skrbi.

Blesk d.o.o. – mojstri za vse rešitve…(foto: blesk.si)

BLESK – da resnično lahko začutite vso ugodje modernega bivanja!

 

BLESK d.o.o.
Kostevc 7
1331 Dolenja vas

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 836 99 30
Fax: +386 (0)1 836 99 31
Gsm: +386 (0)41 647 188
E-mail: blesk@siol.net
Spletna stran: www.blesk.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.