Naslovnica Oglaševanje Apartmaji Rabič – počitnice ali kratek oddih za vse generacije

Apartmaji Rabič – počitnice ali kratek oddih za vse generacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko si želite pobegniti od mestnega vrveža vendar hkrati aktivno preživeti vaš oddih, smo tukaj za vas….

Naši apartmaji so odlična izbira za vse ljubitelje narave in miru…(foto: rabic.si/index.php)

Apartmaji Rabič vam vseh 12 mesecev v letu omogočajo aktivno preživljanje počitnic, ne glede na to, ali gre za posameznika, ali za par, za vašo družino ali za skupino prijateljev. Naša ponudba apartmajev je zelo pestra, na voljo imamo namreč več apartmajev z različnim številom ležišč, zato se za vsakega gosta najde najbolj optimalna rešitev.

Apartmaji Rabič se nahajajo v Bohinju, na severnem robu vasi Stara Fužina, tik poleg Zoisove graščine in so hkrati tudi že v območju Triglavskega narodnega parka. Smo zelo lahko dosegljivi z najmanj dveh smeri. Z južne strani Bohinjske doline se do nas pride po cesti, ki iz Bohinjske Bistrice vodi neposredno do Bohinjskega jezera. Druga pot pa do Apartmajev Rabič vodi po severnem delu doline skozi Srednjo vas v Bohinju.

Bohinj z okolico je nedvomno raj za ljubitelje aktivnega dopusta, ljubitelje narave in tudi za romantike. V zimskem času sta za smučanje in deskanje na voljo smučarska centra Vogel in Kobla ter tudi nam najbližje smučišče Senožeta, ki je le 5 minut stran od Stare Fužine. V neposredni bližini vasi so pozimi speljane proge za tek na smučeh, na Bohinjskem jezeru in urejenih drsališčih je na voljo drsanje, organizirano pa je tudi sankanje z le 2 km oddaljene planine Vogar.

Stara Fužina je skozi vse leto naravnost idealna startna točka za obiske visokogorja, za izlete v naravo, pohode, kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, tek in jahanje. Prav tako so v bližini za obiskovalce na voljo kajakaštvo, veslanje, izposoja čolnov, ribolov in poletno plavanje v prelepem Bohinjskem jezeru. Za ljubitelje adrenalinskih športov pa priporočamo polet v tandemu z jadralnim padalom, canyoning, rafting, športno plezanje in obisk adrenalinskega parka v Bohinjski Bistrici.

Poleg tega se tako v Stari fužini, kot na celotnem širšem območju Bohinja nahajajo številne naravne znamenitosti (Bohinjsko jezero, slap Savica, kanjon Mostnice, dolina Voje – tudi kot začetni del vzpona na Triglav, vse bohinjske planine…) in raznovrstne kulturne znamenitosti (muzeji, žage, mlini, cerkve, obrtniške in kmečke delavnice, Zoisov graščina…).

Smo odlična izhodiščna točka za izlete v naravo, tek, pohodništvo, smučanje ter vse ostale športne aktivnosti…(foto: rabic.si/index.php)

PONUDBA

Naša ponudba je izjemno pestra, zato smo jo porazdelili na apartmaje, restavracijo, savno, vrt ter Planinsko kočo na Krstenici. Ne glede na lokacijo je naše osebje vedno prijazno in ustrežljivo, saj se zaradi naših dolgoletnih izkušenj zelo dobro zavedamo, da je zadovoljen gost daleč najboljša promocija za Apartmaje Rabič.

Vsi naši objekti so moderni, sodobno pa je tudi naše poslovanje. Na voljo smo vam za vse informacije, rezervacije pa sprejemamo tudi prek posebnega obrazca na naši spletni strani.

Apartmaji

V Apartmajih Rabič so za goste na razpolago dvo-posteljne, tri-posteljne, štiri-posteljne, pet-posteljne in tudi šest-posteljne nastanitve. Vsi naši apartmaji so s popolnoma opremljenimi kuhinjami (s priborom in s posodo), s kopalnicami in stranišči, imajo SAT TV sprejemnike in brezplačni dostop do brezžičnega interneta.

Poleg tega so za naše goste na voljo številne ugodnosti – pranje perila, hramba smuči, izposoja in hramba koles ter zasebno parkirišče. V Apartmajih Rabič ste vedno dobrodošli tudi z vašimi domačimi živalskimi ljubljenčki.

Restavracija

V naši restavraciji, ki je znana po svoji domači hrani, lahko naenkrat obeduje kar 45 oseb. V mirnem ambientu gostom nudimo nasiten bohinjski zajtrk in pa tudi druge obroke, oziroma druge dobrote iz domače kuhinje, v barskem delu pa so na voljo raznovrstne pijače. Restavracijo lahko najamete za poslovna kosila, družabne slovesnosti, družinska srečanja ter tudi za različne zabave.

Vrt in kozolec

Tik ob Apartmajih Rabič se nahaja naš urejen vrt z igrali za otroke, medtem ko odraslim nudimo tudi možnost najema sosednjega kozolca za piknik. Zraven je namreč tudi žar na drva, kjer vam lahko mi pripravimo okusne jedi, ali pa si kar dopustovanje popestrite tako, da si sami spečete kaj dobrega.

Finska savna

Finsko savno Apartmajev Rabič moramo omeniti posebej, saj v Sloveniji ni prav veliko zasebnih namestitev, ki vam omogočajo tudi uživanje v pravi savni. Po delovnih in športnih naporih je obisk savne pravi balzam za vsako dušo, seveda pa finska savna izjemno pripomore k vašemu boljšemu počutju in tudi zdravju.

Planinska koča na planini Krstenica

Podobno je tudi naša Planinska koča na planini Krstenica nekaj posebnega. Krstenica, ki ji domačini pravijo ‘planina za zaljubljence’, sicer nudi številne izjemne razglede in je hkrati prvovrstna izhodiščna točka za pohode na vse okoliške vrhove ter celo za vzpon na Triglav.

Poleti je v tamkajšnji sirarni moč kupiti svež sir, maslo, skuto, kislo mleko in druge domače dobrote, v neposredni bližini pa je za goste na razpolago naša prenovljena planinska koča, imenovana ‘stan’. V naši ponudbi sta cela koča ali pa samo njen zgornji del (ki ima sobo z dvema pogradoma, peč na drva za ogrevanje, plinski štedilnik, posteljnino…)

Bohinjsko jezero se uvršča med največja jezera v Sloveniji in velja za naravno znamenitost katero je vredno obiskati….(foto: rabic.si/index.php)

Dobrodošli v Apartmajih Rabič, kjer boste res uživali v pravih bohinjskih dobrotah!

Apartmaji Rabič
Stara Fužina 217
4265 Bohinjsko jezero

Kontakti:
Tel: +386 (0)4 572 30 91
Fax: +386 (0)4 572 34 45
Gsm: +386 (0)41 394 061
E-mail: info@rabic.si
Spletna stran: www.rabic.si

GPS koordinate:
S 46° 17′ 30,7″
V 13° 53′ 26,3″

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.