Naslovnica Slovenija Vsi kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji

Vsi kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji

Avtor: Spletno Uredništvo

Izšla je nova publikacija ‘Kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji’. Natisnjena je bila v šestih jezikih, namenjena pa je posebnemu segmentu turistov in izletnikov. 

glampingV novi publikaciji je vse o kampih, glampingih in postajališčih za avtodome v Sloveniji (foto: mgrt.gov.si)

 

V novi publikaciji, ki jo je Slovenska turistična organizacija (STO) izdala v sodelovanju s Turistično gostinsko zbornico Slovenije in predstavniki kampov, glampingov in postajališč za avtodome, so želeli zajeti vse informacije, ki bi prišle prav turistom in izletnikom. “S šotorom, počitniško prikolico, avtodomom ali samo z osebno prtljago lahko na vseh koncih Slovenije odkrijete pravo nastanitev zase v urejenem, a povsem naravnem okolju!

Poiščite svoj navdih med ponudbo 48 kampov, glampingov in postajališč za avtodome, ter raziščite ideje za doživetja od Alp do Sredozemlja in od Krasa do Panonske nižine,” pravijo na STO. Zaradi možnosti pristnega stika z neokrnjeno naravo postaja tovrsten oddih v Sloveniji vse bolj zaželen in iskan v segmentu gostov, ki iščejo kakovostna, raznolika in aktivna doživetja, ali pa mir in zadovoljitev osebnih potreb. 

Publikacija pa ni izšla le v slovenskem jeziku in v slovenski spletni verziji, saj je domačih turistov iz tega segmenta precej manj kot tujcev. Publikacija je izšla s preverjenimi ciljnimi populacijami, zato so jo natisnili tudi v angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in nizozemskem jeziku. Skupna naklada znaša 50.000 izvodov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.