Naslovnica Trendi Valentinovo od erotike do romantike

Valentinovo od erotike do romantike

Avtor: Spletno Uredništvo

Bliža se Valentinovo, praznik vseh zaljubljenih. Temu dnevu se bodo prek posebnih programskih novosti posvetili tudi na televizijskih kanalih POP TV in KINO, za tiste neučakane pa so navoljo tudi v spletni filmski knjižnici VOYO.

Fifty Shades of Grey 19Na POP TV že jutri prihaja erotičnih 50 odtenkov sive, medtem ko bo program na Valentinovo v znamenju romantike (foto: PR Pro Plus)

 

Na POP TV tokrat pripravljajo tudi erotično razvajanje in sicer bodo jutri, v soboto, 10. februarja, ob 22.25 premierno predvajali film Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades of Grey). Film je že pred časom razburil domišljijo gledalk in gledalcev po vsem svetu. Gre za romantično dramo, ki je posneta po svetovni knjižni uspešnici in ki sledi vznemirljivi življenjski avanturi sramežljive diplomantke Anastasie. Ko slednja  želi opraviti intervju z bogatim in uspešnim Christianom, jo karizmatični skrivnostnež v trenutku omami. Podata se v strastno sadomazohistično razmerje, ki oba povsem preseneti.

 V nedeljo, 11. februarja, se ob 20. uri obeta romantična komedija VALENTINOVO (Valentine’s Day), ki se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo. V filmu namreč igrajo Ashton Kutcher, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Kathy Bates, Jessica Biel in Bradley Cooper. Zvezdniška zasedba pričara   prepletajoče se ljubezenske zgodbe likov, ki na Valentinov dan svojim partnericam in partnerjem pripravljajo različna presenečenja. Nekateri se bodo na novo zaljubili, spet drugi spoznali, da jih ljubezen pravzaprav čaka nekje drugje. 

V sredo, 14. februarja, na Valentinovo pa se na programu KINO obeta poplava romantike. Ob 16:00 bo na vrsti film KUPID (Cupid, Inc.), v katerem igrajo Joely Fisher, Jamie Kennedy, Roark Critchlow ter Brittany Ishibashi. V filmu je Eve Lovett uspešna televizijska voditeljica s svojo pogovorno oddajo, ki pa še ni našla svojega princa na belem konju. Teden dni pred valentinovim Eve v oddaji gosti skrivnostnega Vernona, ki ji ponudi nenavaden dogovor. Če bo do valentinovega pomagala nekomu najti sorodno dušo, bo tudi sama našla ljubezen svojega življenja.  

Ob 17:35 bo sledil slovenski film PETELINJI ZAJTRK, v katerem nastopajo Primož Bezjak, Vlado Novak, Pia Zemljič, Dario Varga, Janez Škof, Davor Janjić in Miloš Battelino. Ljubezenski film o malih ljudeh, v katerih tlijo velike strasti in sanje, se dogaja v Gornji Radgoni, kjer se mladi avtomehanik Djuro zaposli kot vajenec pri mojstru Gajašu. Njun odnos vajenec – mojster se kaj kmalu prelevi v iskreno prijateljstvo. Nekega dne pa v delavnico zanese zapeljivo Bronjo, ženo lokalnega kriminalca Lepca. Med njo in Djurom se hitro prebudijo čustva, a skrita ljubezen kmalu terja svoj davek.

 Ob 20:00 prihaja film VSE MOJE BIVŠE (Ghosts of Girlfriends Past), v katerem igrajo Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas in Lacey Chabert. Zgodba se vrti okrog Connorja Meada. Slednji je fotograf, ki uživa v svobodi, zabavah in ženski družbi. Ker je zaprisežen samec, je prepričan, da bi takšni morali biti tudi drugi moški, vključno z njegovim bratom Paulom, ki pa se je na Connorjevo veliko presenečenje odločil, da se bo poročil. Ko Connor poskuša Paula tik pred njegovo poroko prepričati, da dela napako, Connorja obiščejo duhovi treh njegovih bivših deklet, ki naj bi ga z vpogledom v njegova pretekla dejanja prepričali, da dela narobe.

Za konec dneva vseh zaljubljencev pa bo ob 21:50 na vrsti še režiserska mojstrovina Clinta Eastwooda NAJINI MOSTOVI (The Bridges Of Madison County), v katerem poleg Eastwooda igrajo še Meryl Streep, Annie Corley in Victor Slezak. Pripoved se začne, ko že odrasla otroka Francesce Johnson brskata po njeni zapuščini, med katero je tudi želja, da se njen pepel raztrese ob znamenitem mostu v bližini. Iz maminih zapiskov izvesta njeno najbolj skrivnostno zgodbo štirih dni, ki so ji za vedno ostali v spominu. Zgodilo se je že pred leti, ko je Frencesco sredi samote zmotil fotograf Robert Kincaid, ki je hotel slikati mostove Madison Countyja, pa je zgrešil pot. Že po prvih spregovorjenih besedah je med njima vzplamtela iskrica in strasti so ju vodile na svojo pot.

Za tiste, ki na poplavo romantike ne bodo čakali do naslednjega tedna, pa je v spletni videoteki VOYO vsak hip na voljo več kot petdeset filmov za slajši vsakdan. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.