Naslovnica Slovenija Valentinov sejem bo letos ‘a capella’

Valentinov sejem bo letos ‘a capella’

Avtor: Spletno Uredništvo

Bliža se Valentinovo – dan zaljubljencev, zato so ob tej priložnosti marsikje pripravili prav posebne ponudbe. Tudi v največjem nakupovalnem središču vzhodnega dela Slovenije niso izjeme.  

valentinovo 2

Letos naj bi šlo precej lažje z izbiro pravega darila za ljubljeno osebo (foto: IPPR)

 

Na ulicah največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji bo med 12. in 14. februarjem zaživel Europarkov ‘Valentinov sejem’, ki bo olajšal marsikatero odločitev pri izbiri daril. Na voljo bodo velike in majhne pozornosti za vsak žep in okus obljubljajo pri Europarku. Kdor pa se bo po nakupovalnih ulicah sprehajal v sredo, 13. februarja, bo svoj obisk lahko popestril tudi s klepetom na Europarkovi ekološki tržnici.

Prav tako bo v sredo ob 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka nastopil Vokalni band Acoustricks. Slednji se bo predstavil ‘a cappella’ (tj. brez instrumentalne spremljave), s povsem prenovljenim programom in z razširjeno zasedbo. O šestčlanski zasedbi pravijo, da sedaj petje še bolje nadgrajuje z vokalnim oponašanjem instrumentov – predvsem bobnov, basa in tudi električne kitare.

“Njihov glavni cilj je širjenje ljubezen do vokalne glasbe, to moderno obliko glasbe pa želijo približati širši javnosti. V moderni ritmični preobleki country, pop, rock in drugih stilov izvajajo priredbe največjih hitov tega in prejšnjega stoletja,” so zapisali v sporočilu za javnost agencije za komuniciranje IPPR, ki skrbi za promocijo Europarka. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.