Naslovnica Trendi Trije z Oskarji nagrajeni filmi so na sporedu v slovenskih kinih

Trije z Oskarji nagrajeni filmi so na sporedu v slovenskih kinih

Avtor: Spletno Uredništvo

 

 Ameriška filmska akademija je že 90. podelila Oskarje – najprestižnejše filmske nagrade za posebne dosežke na velikem platnu. Znano je, kateri filmi so veliki zmagovalci, kar nekaj od nagrajenih produkcij pa je trenutno na sporedu v slovenskih kinematografih. Kje si jih lahko trenutno ali v naslednjih dneh ogledate muliti-nagrajeno ‘Obliko vode’ in druge filme ter se na lastne oči prepričate, zakaj so si zaslužili zlate kipce?

oblika vode 4

Režiser ‘Oblike vode’ Guillermo del Toro je v zadnjih šestih letih že četrtič dobil oskarja za najboljšo režijo (foto: Blitz Slovenija)

 

Največjega zmagovalca letošnjih oskarjev, film Oblika vode (kandidiral za kar 13, dobil je ‘le’ 4 oskarje, med njimi za najboljši film in režijo) si lahko ljubitelji filmov trenutno ogledajo v Cineplexxih Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mesto, v Koloseju Ljubljana, Kinodvoru, Mariboxu in nekaterih manjših kinih po Sloveniji.

Izjemen film Trije plakati pred mestom (oskar za glavno žensko vlogo Frances McDormand in oskar za stransko moško vlogo Sam Rockwell) si pravkar lahko obiskovalci ogledajo v Koloseju Ljubljana, Kinodvoru, Mariboxu ter nekaterih manjših kinih po Sloveniji.

Naslednji teden pa si bo moč na velikih platnih lahko ogledati še film Jaz, Tonya (Allison Janney, oskar za žensko stransko vlogo). Na sporedu bo v vseh Cineplexxih, Koloseju Ljubljana, Mariboxu, Kinu Bežigrad ter manjših kinih po Sloveniji, so še sporočili s strani distrubiterja teh treh filmov -Blitz Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.