Naslovnica Slovenija Teden mode bo tokrat potekal prek spleta

Teden mode bo tokrat potekal prek spleta

Avtor: Spletno Uredništvo

Europark Maribor vsako leto poskrbi za predstavitve spomladanskih in jesenskih modnih konfekcij, tokrat pa se obeta nekaj posebnega. Europarkov teden mode bo namreč letos virtualen in bo potekal prek spleta.

Teden mode bo tokrat potekal prek spletaPrizor z ene od  Europakrkovih predlanskih modnih revij (foto: Marko Pigac) 

 

S prihodom jeseni in hladnejših dni je napočil tudi čas, ko poletno garderobo začnejo vse hitreje zamenjevati toplejša oblačila. Kot vsako leto bodo se tudi letos v mariborskem Europarku posvetili zadnjim jesenskim modnim trendom, le da bodo zaradi pandemije koronavirusa, oz. zaradi zdravstveno-preventivnih razmer tokrat izostale klasične modne revije v živo. Vso dogajanje pa so preselili na splet.

Prvi virtualni Europarkov teden mode, ki bo na sporedu od jutri in vse do petka, 2. oktobra, bo tokrat potekal na Europarkovem Facebook profilu. Obiskovalci bodo lahko tako kar iz domačega kavča vsak dan spremljali nove jesenske modne trende, si izbrali svoje najljubše kombinacije in se hkrati potegovali tudi za darilne bone. In kaj se obeta v letošnji jesenski eksploziji barv in vzorcev?

»V prihajajočih mesecih bodo prevladovale drzne barve, kot sta gorčično rumena in različni živo rožnati odtenki. Manjkale ne bodo niti klasične kombinacije v črno-beli barvi in vzorci vseh vrst in oblik, najbolj pa bosta izstopala brezčasna karo ter pepita. Modne kombinacije, ki so primerne tako za poslovne priložnosti kot za prosti čas, že najdemo tudi v prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije,« sporočajo iz Europarka, spomnili pa so še na trendovske modne kose iz novih športnih kolekcij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.