Naslovnica Slovenija Startal je alpski del kampanje ‘Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo’

Startal je alpski del kampanje ‘Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo’

Avtor: Spletno Uredništvo

Po odmevnem prvem delu kampanje »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo« in doseženem milijonu objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia, Slovenska turistična organizacija (STO) nadaljuje kampanjo tudi v letošnjem letu. Potekala bo v vseh štirih makro destinacijah, včeraj pa se je že začel ‘alpski’ del kampanje.

 

Slovenia Mountains Nature Europe Landscape Alps 1703346Vsak teden do aprila se bo promoviralo drugo območje Alpske Slovenije, zvrstili pa se bodo Koroška, Maribor-Pohorje, Kranj, Rogla-Pohorje, Bohinj, Bled, Kranjska gora, Radovljica, Dolina Soče in Zgornja Savinjska dolina (foto: maxpixel.net)

 

Letošnja kampanja ‘Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo’ bo potekala v štirih delih, vsak del bo pa namenjen eni od štirih slovenskih makro destinacij. Prvi del kampanje se je začel včeraj in sicer v markodestinaciji Alpska Slovenija. “S kampanjo spodbujamo tako prebivalce kot obiskovalce Alpske Slovenije, da svoje fotografije in video vsebine objavijo na družbenih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je fotografija posneta.

Nacionalna promocijska kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo poteka na trenutno najbolj ključnih komunikacijskih kanalih: na družbenih omrežjih Instagram, Facebook, Twitter in YouTube ter na osrednjem slovenskem turističnem portalu slovenia.info,” so sporočili s Slovenske turistične organizacije  (STO), kjer od lansiranja kampanje, 6. junija lani, beležijo odlične odzive uporabnikov družbenih omrežij.

Skupno število objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia je ob začetku letošnjega leta preseglo milijon, objave pa so skupno dosegle kar 133 milijonov uporabnikov svetovnega spleta. Kampanja v makrodestinaciji Alpska Slovenija bo trajala vse do nedelje, 31. marca 2019. V 10 tednih trajanja bodo organizatorji v rubriki Skriti kotički Slovenije izpostavili vseh deset vodilnih sodelujočih destinacij in vsak teden izbrali najboljše objave uporabnikov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.