Naslovnica Oglaševanje Šolski izleti, ki bodo še dolgo ostali v spominu

Šolski izleti, ki bodo še dolgo ostali v spominu

Avtor: Spletno Uredništvo

Vsi se spominjamo šolskih dni, ko smo komaj čakali, da s sošolci odrinemo na enodnevni ali večdnevni izlet in seveda, da tisti dan nimamo pouka. Ali na daljši ali krajši izlet, z vsakim smo bili zadovoljni. Za samo zabavo na izletu pa se skriva še marsikaj. Od same organizacije, do izbire destinacije in skoraj najpomembnejše, do prevoznika. Vsi si namreč želimo, da se na cilj in nazaj pride srečno in varno.

Foto: www.facebook.com/people/Klemen%C4%8Di%C4%8D-Avtobusni-in-kombi-prevozi/100068066733667/

Avtobusni in kombi prevozi Klemenčič vam nudijo prevoz za šolske izlete. Udobni avtobusni prevozi se izvajajo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Vozila so moderno opremljena tako, da bodo vaši najmlajši poleg varnosti imeli tudi udobje. Na avtobusih je klimatska naprava, hladilnik pa tudi notranji wc.

Raziskovanje, nenehno izboljševanje in odkrivanje novih vsebin, naravnih in kulturnih lepot ter približevanje novih ali manj znanih destinacij ljubiteljem potovanj je nenehno poslanstvo, v katerem bi mogli vsi uživati. Podjetje Klemenčič se tega še predobro zaveda zato so za svoje poslanstvo izbrali prav nekaj takega v čemer bi tudi sami uživali.

Organizacija potovanj po Sloveniji in Evropi je njihova posebnost. V programe potovanj so vtkali dolgoletne izkušnje, znanje in ljubezen do potovanj ter užitek na poti. Sodobna vozila z moderno opremo, tako zagotavljajo, da bodo zadovoljene prav vse želje in potrebe uporabnikov, saj razpolagajo z vsemi elementi, ki bi jih potnik v času potovanja do izbrane destinacije, lahko potreboval.

Foto: www.facebook.com/people/Klemen%C4%8Di%C4%8D-Avtobusni-in-kombi-prevozi/100068066733667/

Skozi izlete vas z najbolj modernimi avtobusi popeljejo do najlepših evropskih destinacij, zabaviščnih parkov, prireditev … na odkrivanje kultur, običajev, gastronomije in naravnih lepot.

Vozni park se vseskozi veča, dodajajo mu nove storitve, nove avtobuse, kombije in VIP prevoze. Z vsako željo in zahtevo se uskladijo in od sebe dajejo maksimalno, da bi zagotovili visok standard avtobusnih prevozov.  Šolski izleti niso izjema. Še več, posebej se potrudijo, saj so naši najmlajši nekaj posebnega, zaslužijo pa si izjemen izlet v katerem jim bo vsaka najmanjša podrobnost ostala še dolgo v spominu.

Z najsodobnejšimi avtobusi vzdržujejo visoko raven udobja in varnostnih standardov. Osrednja naloga je, da potnike hitro, neposredno in zanesljivo pripeljemo na cilj, pri čemer posebno pozornost namenjamo kakovosti. Čeprav so v tem poslu že dolgo let, se niso naveličali, ponudbo pa še naprej prilagajajo željam potnikov in, če želite, tudi vašim!

Obrnite se na avtobusne prevoze Klemenčič in si zagotovite uspešen, zabaven in sproščen dan z izjemno prijaznimi in ustrežljivimi vozniki ter vrhunsko opremljenimi vozili. Skozi vsa leta delovanja se podjetje razvija, raste in uspešno zagotavlja kvaliteto ponujenih storitev. Dokaz, da je temu res tako, je poleg mnogih zadovoljnih strank, tudi bonitetna ocena AAA s katero se podjetje ponaša že tretje leto zapored.

Foto: www.facebook.com/people/Klemen%C4%8Di%C4%8D-Avtobusni-in-kombi-prevozi/100068066733667/

V primeru, da se odločite za nakup njihovih storitev ste lahko brez skrbi, da boste prispeli destinacijo, varno prispeli, da bodo sledili načrtu ali programu potovanja ter da boste v celoti zadovoljni tako z opremo in osebjem, kot tudi celovito izkušnjo.

Naročnik oglasa je Avtobusni prevozi Klemenčič, Jakob Klemenčič s.p.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.