Naslovnica Trendi Reka ljubezni bo še drugič prestopila televizijske bregove

Reka ljubezni bo še drugič prestopila televizijske bregove

Avtor: Spletno Uredništvo

V ponedeljek, petega marca se z drugo sezono na televizijske zaslone vrača domača serija Reka ljubezni. Priljubljena originalna slovenska produkcija bo na sporedu na POP TV vsak delovnik ob 20. uri.

reka ljubezni Ekipa pridno snema nove prizore in se veseli, da bo lahko znova vstopila v dnevne sobe svojih oboževalk in oboževalcev (foto: FB Reka ljubezni).

 

Potem, ko je idiličen zaključek prve sezone serije Reka ljubezni okronala težko pričakovana poroka med glavnima protagonistoma (Ireno Rot, ki jo upodablja karizmatična Lara Komar, in Rokom Slakom, v čigar čevljih se je odlično znašel Tadej Pišek), se zgodba seveda ni končala. Za dramatično piko na i je na koncu poskrbel prihod novega lika – Vide, dolgo pogrešane matere bratov Slak – Roka in Blaža.

Vlogo Vide, ki jo v prvi sezoni spremlja niz namigovanj o skrivnostnem izginotju, je odigrala Bernarda Oman. Ji bosta sinova lahko odpustila? Gledalke in gledalci, ki so prvo sezono priljubljene Reke ljubezni pospremili z odlično gledanostjo, lahko nedvomno z radovednostjo pričakujejo razplet dogodkov v idilični dolenjski pokrajini.

Reka ljubezni bo tudi v drugi sezoni znova postregla z vročimi ljubezenskimi prigodami, novimi skrivnostmi in nepričakovanimi zapletiprvi marčevski ponedeljek ob 20. uri. Likom, ki so se že prikupili zvestim gledalkam in gledalcem, se v drugi sezoni pridružujejo novi. Poskrbeli bodo, da se bodo tla slikovite in idilične Krke dodobra zamajala. 

Ustvarjalna ekipa je razkrila nekaj zanimivosti, ki spremljajo priljubljeno slovensko serijo:

• V prvi sezoni so gledalci spoznali več kot 40 notranjih in več kot 46 zunanjih prizorišč, v drugi sezoni pa bodo videli nekaj novih prizorišč, ki so povezana tudi s prihajajočimi liki.

• Celotno ekipo so v snemanje druge sezone pospremile neštete neprespane noči, številna zgodnja jutra, nekaj manj kot 5 tisoč popitih kav in več kot 3 tisoč obešalnikov s kostumi.

• V šestih mesecih snemanja prve sezone se je porabilo nekaj več kot 100 paketov vlažilnih robčkov, 45 krem za obraz, 20 lakov za lase, 36 litrov razkužila za roke in nekaj litrov pudra za obraz.

• Fotografije mladega Roka in Blaža v hiši Slakovih, ki visijo na stenah in policah, so pravzaprav prave fotografije Tadeja Piška in Voranca Boha, ko sta bila otroka.

Reko ljubezni bodo gledalke in gledalci lahko spremljali na POP TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, zamujene epizode pa tudi v spletni videoteki VOYO, sporočajo s Pro Plusove PR službe.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.