Naslovnica Oglaševanje RE-MONT-ING: strojne instalacije – ključavničarstvo

RE-MONT-ING: strojne instalacije – ključavničarstvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Strojne instalacije so naša “paradna dejavnost” že več kot dve desetletji…

Že mnogo let smo specialisti za vse vrste strojnih instalacij….(foto: remonting.si)

Podjetje RE-MONT-ING strojne inštalacije, ključavničarstvo (Benjamin Eržen s.p.) je na slovenskem trgu prisotno že več kot 20 let, v tem času pa smo se po zaslugi naše visoke strokovnosti pri načrtovanju in izvedbi del pridobili že toliko ugodnih referenc, da vse bolj pogosto delamo tudi za naročnike iz tujine.

Od prvega dne poslovanj podjetja RE-MONT-ING je naše osnovno vodilo to, da delo opravljamo celovito. Naš primarni cilj je ta, da vsak sistem deluje odlično in sicer kot celota – naj gre za ogrevanje družinske nizkoenergijske hiše, klimatizacijo poslovnega oz. javnega objekta ali pa kakšen večji delovni poseg na industrijskem nivoju.

V našem podjetju smo strokovno specializirani za najrazličnejše inštalacije, za postavljanje napeljav, za področje avtomatizacij in tudi za vodenje energetskih procesov. Najraje opravljamo delovne posege kot celoto, saj zaupamo v svoje znanje in dolgoletne izkušnje, ter Vam tako garantiramo popolno funkcionalnost končnega izdelka.

Ker se dobro zavedamo, kako je za naše kliente pomembna vrhunska kakovost naših storitev in proizvodov, je pri nas zaposlen izključno domač in obenem vrhunsko izobražen kader, poleg tega pa nenehno izpopolnjujemo svoja strokovna znanja.

Za določena specialistična dela že več let sodelujemo s stalnimi zunanjimi kooperanti. pri naših delovnih aktivnostih pa vedno uporabljamo dobro preverjene proizvode priznanih podjetij, kot so Viessmann, Sonnenkraft, Uponor in Wita Wilhelm Taake. Le tako lahko vedno zagotovimo visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo vseh naših inštalacij.

Sedež našega podjetja je na zahodu Slovenije, natančneje v kraju Slap ob Idrijci, ki sodi v tolminsko občino. Dela pa lahko po dogovoru izvajamo kjerkoli po državi.

PONUDBA STORITEV

Eno in večstanovanjski objekti

V dveh desetletjih našega delovanja smo zmontirali veliko sistemov za ogrevanje na sončno energijo, predvsem za ogrevanje sanitarne vode in za podporo ogrevanju, največkrat v kombinaciji s talnim gretjem.

Čeprav smo vešči tudi za postavitev kondenzacijskih kotlov na plin in na kurilno olje, običajno prednost dajemo sodobnim toplotnim črpalkam. Moderne kotlovnice so namreč kompleksni sistem, ki mora poskrbeti za varčevanje z energijo in istočasno tudi za primerno bivalno udobje.

V podjetju RE-MONT-ING vam nudimo celovite rešitve na ključ in tako zagotovimo povsem usklajeno delovanje inštalacij in avtomatike.

Poslovni in industrijski objekti

Zahteve po optimalni energetski učinkovitosti in čim večjem bivalnem udobju postajajo danes vedno višje ne le v stanovanjskih, ampak tudi v poslovnih in v industrijskih objektih. Zato je ključno, da je že priprava projekta optimizacije podrobna, kakovostna, dovršena, celovita in popolnoma usklajena z značilnostmi oz. z namenom objekta.

Z našimi inštalacijami za ogrevanje in prezračevanje smo že opremili najrazličnejše vrste poslovnih (pisarne, trgovine), industrijskih (proizvodnja, razvoj,skladišča) ter javnih objektov (veterinarske ambulante, cerkve, šole).

Poleg tega postavljamo tudi cevovode za pline (UNP,zemeljski plin, plini za zaščitno atmosfero,vodik, amonijak, komprimiran zrak…), rastlinska olja in celo za mleko.

Namenski stroji in naprave za industrijsko uporabo

V našem podjetju izdelujemo hladilne naprave, ki se uporabljajo za najrazličnejše vrste industrijskega hlajenja (od strojev za brizganje plastike, pa do hlajenja ogromnih kotlov za destilacijo žganih pijač). Izdelali smo tudi več naprav za trajnostne teste žarilnih svečk in posebno napravo za umerjanje pretoka na klimatskih sistemih največjih potniških ladij.

Prav tako sami izdelujemo toplotne izmenjevalce in postrojenja za rekuperacijo odpadne toplote v industrijskih procesih. Pri tem lahko toploto rekuperiramo (ponovno zajamemo) iz kompresorskih olj, dimnih plinov ali iz odpadnega zraka in jo ponovno vrnemo v proces izkoriščanja (direktno ali prek toplotne črpalke).

Tako poskrbimo za opazne prihranke energije in posledično tudi za zmanjšanje stroškov (npr. ogrevanja), kar za vas lahko pomeni izjemno velik finančni plus, še posebej na dolgi rok. Zato vam pripravimo podrobno strokovno analizo vaših odpadnih toplot in nato skupaj poiščemo najbolj učinkovito rešitev za ponovno uporabo toplote v procesu proizvodnje ali pa za ogrevanje prostorov.

V naši pestri paleti ponudbe izdelujemo različne industrijske stroje in naprave….(foto: remonting.si)

Varjenje barvnih kovin in ključavničarstvo

Zaradi visoke stopnje zahtevnosti večine naših storitev oz. produktov smo s časom postali tudi strokovnjaki za razne tehnologije varjenja. Danes razpolagamo s profesionalnimi varilnimi aparati digitalne inverterske tehnologije, ki služijo za varjenje vseh varljivih kovin – od aluminija in njegovih zlitin, prek bakrovih zlitin, pa vse do titanovih zlitin.

Reference

Naše reference povedo praktično vse o kakovosti in zanesljivosti podjetja RE-MONT-ING. Svoje zadovoljstvo z našim profesionalno opravljenim delom je namreč izrazilo že toliko strank, da smo reference razvrstili kar v kategorije, kot so:
• objekti, kjer smo v celoti izvedli vse strojne inštalacije
• energetsko industrijski objekti
• namenske rešitve za industrijo
• objekti, kjer smo izvedli rekuperacijo odpadne toplote (povrnitev, možnost ponovne uporabe oz. vnovičnega izkoriščanja)
• podjetja, za katere izvajamo razna investicijska in vzdrževalna dela

Seznam gospodarskih družb, s katerimi smo doslej sodelovali, ali z njimi sodelujemo še danes, pa je tako dolg, da velja omeniti le največje, kot so Hidria, Salonit Anhovo, M-Sora, Acroni Jesenice, Litostroj Power…

S kakovostno montažo bodo oprijemljivi učinki trajali vrsto desetletij…(foto: remonting.si)

RE-MONT-ING strojne inštalacije, ključavničarstvo
Benjamin Eržen s.p.
Slap ob Idrijci 36/e
5283 Slap ob Idrijci

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 380 90 30
Gsm: +386 (0)41 774 236
E-mail: info@remonting.si
Spletna stran: www.remonting.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.