Naslovnica Magazin Prihodnje leto prihaja prenovljena Mazda CX-5 2022

Prihodnje leto prihaja prenovljena Mazda CX-5 2022

Avtor: Spletno Uredništvo
Japonski proizvajalec vozil Mazda je v zadnjih tednih napovedal nekaj prodajnih novosti, tako se na primer za prihodnje leto obeta prenovljena Mazda CX-5.
Prenovljena Mazda CX-5 2022 Takumi+ (foto: mazda.si)

Družinski SUV Mazda CX-5 bo v kratkem doživel prenovo. Japonski proizvajalec osebnih in tovornih vozil Mazda je namreč najavil, da se za prihodnje leto obeta prenovljena Mazda CX-5. Kmalu bodo tako na voljo tri posebne različice tega modela s prenovljenimi individualnimi notranjimi in zunanjimi oblikovnimi elementi ter tudi z nekoliko večjimi dimenzijami.  Poimenovali so jih ‘Takumi+’, Homura+’ in ‘Newground’. 

Pri Mazdi so poudarili izpopolnjeno oblikovanje KODO, pestrost barvnih shem, ki bodo na voljo, občutek moči in prefinjenosti, tišjo oziroma bolje zvočno izolirano kabino ter visok, prepoznave japonski kakovostni nivo izdelave. »Na novo uveden sistem MAZDA Intelligent Drive Select in način Off-road spremenita vsak izziv v zabavno pustolovščino, izboljšano upravljanje ter stabilnost pa bosta okrepila vašo ljubezen do vožnje v vseh razmerah.

Udobje usnja nappa, čutna barva in kakovost oblazinjenja bodo vedno znova vaš navdih,« so med drugim zapisali v sporočilu za javnost pri znanem japonskem proizvajalcu motornih vozil. Nova Mazda CX-5 2022 se bo od prejšnje izvedbe že na prvi pogled razlikovala po preoblikovanem odbijaču, s posodobljeno oblogo blatnika, z nekoliko drugačnimi žarometi in tudi s spremenjeno sprednjo masko.

Poleg tega pa pri Mazdi zagotavljajo, da bo nov model v svoji notranjosti nudil še več prostora, ki ga bodo lastniki in potniki lahko koristno uporabili ter še bolj uživali v vožnji.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.