Naslovnica Oglaševanje Preoblečite svoj dom po svojih željah

Preoblečite svoj dom po svojih željah

Avtor: Spletno Uredništvo

Vsakdo si želi, da bi svoje stanovanje, hišo ali poslovni prostor imel oblikovan natanko tako kot si je želel. V vsakem okolju najsi gre za dom ali pisarno, je pomembno, da se človek počuti sproščeno, umirjeno in da v takem okolju ni stresa.

Foto: www.migs.si

Kdor sanja o pohištvu za opremljanje svojega doma ali pisarne, je na pravem mestu. V podjetju Migs sanje lahko postanejo resničnost.

Pohištvo po meri vam omogoča, da ustvarite in oblikujete svoj prostor povsem po svojih željah in okusu ter tako ustvarite idealen ambient. Izdelava pohištva po meri ne pomeni le zunanjega videza in dizajna, temveč vam daje možnost, da natančno določite velikost pohištva, vrsto materiala iz katerega bo pohištvo izdelano, funkcionalnost in uporabnost posameznega elementa. tako da se popolnoma prilegajo vašim potrebam in estetiki, ki jo cenite v vašem domu ali pisarni.

Izberete lahko pohištvo po meri za vašo kuhinjo, omare za vsak prostor, spalnice za miren in udoben spanec, otroške sobe za ustvarjanje in igro malčkov, predsobe za prijetne goste in seveda dnevne sobe za družinsko sprostitev in druženje s prijatelji.

Prednosti pohištva po meri so pristnost, unikatni kosi, izvirnost, kakovost materialov in izdelave, večji izkoristek prostora in prilagojena funkcionalnost, s čimer dobite svoj edinstven prostor in ambient za življenje.

Nudijo vam kakovostne in unikatne izdelke iz lesa. Izdelujejo vrata, okna, ograje, pohištvo, stopnišča in druge izdelke iz masivnega lesa ali iverke. Vse načrtujejo, izdelujejo po meri, vaši zamisli, brez meja. Omejitve obstajajo le v vaših zamislih. Vse izdelke vam tudi dostavijo in zmontirajo.

Izdelujejo pohištvo po meri za kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, spalnice, kopalnice otroške sobe in predsobe. Odmerijo, načrtujejo in vgradijo vam garderobne omare, klasične omare ter vse bolj popularne in praktične vgradne omare, ki jih načrtujejo glede na dani prostor in vaše potrebe.

Foto: www.migs.si

Pohištvo izdelujejo iz iverke in masivnega lesa, ob vsakem naročilu pa se posvetujejo z vami o tem, kakšen les bo najbolj primeren za vas. Iverka je bolj klasična in lažja za obdelavo, medtem ko je masivni les material, težji za obdelavo, daje občutek večje pristnosti in naravnosti, pri katerem lahko izstopajo grče.

Posteljo ali pograd, jedilno ali pisalno mizo, omare in predalnike po meri … Vse izdelane elemente vam tudi dostavijo ter montirajo in po potrebi za vas opravijo tudi servis starih elementov. Vaš dom, stopnišče ali poslovni prostor opremite z ograjo, ki bo vaše okolje spremenila v lepši in hkrati varnejši kotiček. Po meri izdelujejo narejene lesene ograje in so pravi naslov za vas, če potrebujete balkonsko ograjo ali stopniščno ograjo.

Nudijo izdelavo tudi posameznih ograjnih elementov, ki jih izdelajo iz lesa. Ograjne deske lahko oblikujejo kot povsem unikatne, ravne, zaobljene, okrogle, široke ali ozke. Da bo vaš dom, stopnišče ali poslovni prostor popoln in varen, nudijo tudi servis in popravila že obstoječih ograj.

S podjetjem Migs pa dobite veliko več kot pohištvo. Poleg prihoda na lokacijo in pogovora z vami, vam najprej uredimo skico dela in se dogovorimo o vaših željah in potrebah, izbiri materialov in dizajnov, vam svetujemo in priporočamo. Nato se lotimo rezanja in priprave materialov za montažo. In končno, sestavljanje samih elementov in njihova namestitev na svoje mesto.

Zaščitite svoj dom, pisarno ali vikend s kakovostnim stavbnim pohištvom pred zunanjimi vremenskimi vplivi ali nepridipravi. Nudijo vam kakovostna in estetska okna, strešna okna, vhodna, balkonska in garažna vrata, ki vam bodo lahko še dolgo služila.

Prav tako so specializirani tudi za izdelavo lesenih stopnišč z leseno varno, preprosto, dekorativno ograjo. Stopnice so lahko samostoječe ali pa z lesom oblečene obstoječe betonske površine.

Kadarkoli želite je podjetje Migs odprto za kakršen koli pogovor ali če potrebujete nasvet, da bi vaš prostor čim bolje izkoristili. Končni cilj je, da ste vi zadovoljni in da bo ta kos pohištva okras vašega doma ali pisarne.

Foto: www.migs.si

Podjetje Migs je podjetje, ki bo izpolnilo vsako vašo željo ali potrebo po opremljanju stanovanjskega ali poslovnega prostora. Odlikujejo jih sodoben dizajn, visoka kakovost izdelave in kar je najpomembnejše dostopne cene, konkurenčne na trgu. Tukaj so, da opremijo vaš prostor v najboljši meri.

Naročnik oglasa je MIGS, Štefan Železnik s.p.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.