Naslovnica Oglaševanje Mobilne hiške v stiku z naravo

Mobilne hiške v stiku z naravo

Avtor: Spletno Uredništvo

Poletne počitnice so tisti del leta, ki se ga mnogi veselijo, številni svoje obveznosti pa skozi leto prilagajajo datumu odhoda na dopust. Turizem se je pred desetimi leti spremenil, zato večini ni več dovolj klasičen izlet v počitniško hišo v mestu ali vasi ob morju, iščejo nekaj novega, modernega, nekaj še bližje naravi, kjer bodo počitnice res počitnice. Mobilne hišice ustrezajo potrebam sodobnega človeka, zasedajo pa že velik del povpraševanja v turizmu.

Foto: www.migs.si

S tem, ko sčasoma narašča trend izbire montažnih hiš, raste tudi ozaveščenost o okolju, njegovem ohranjanju in ohranjanju zdravja ljudi. Zato se pri montažnih hišah osredotočamo na naravne materiale, kar vam na koncu zagotavlja združitev z naravo v zdravi, udobni in topli hiši.

Najpogosteje uporabljen material za gradnjo montažnih hiš je les.

Zaradi lesene konstrukcije in kakovosti lesa kot gradbenega materiala bosta v vaši hiši prevladovali toplina in mehkoba, zračna vlaga pa bo odlično uravnavana. Poleg tega je les šibek prevodnik električne energije, kar pomeni, da v hiši ne boste čutili elektrostatičnega naboja. Les je fleksibilen, vsestranski material, ki je tudi odličen naravni toplotni izolator. Montažne lesene hiše so tudi požarno in potresno odporne.

Za razliko od zidane gradnje lesene montažne hiše ne oddajajo škodljivih snovi in počasi oddajajo toploto, zaradi česar so varčnejše in energetsko varčnejše. Odporne so na zunanje sile zaradi kakovosti lesa kot gradbenega materiala – je elastičen in odporen, a tudi obnovljiv in dolgotrajen.

Poleg vsega naštetega so lesene montažne hiše estetsko lepe in edinstvene, toplih odtenkov barv in prijetnih vonjav.

Mobilne hišice so bile v prvi vrsti zasnovane kot počitniške ali vikend hišice, vendar so novejši modeli mobilnih hišic primerni tudi za celoletno uporabo. Priljubljene so v funkciji ribiške koče, lovske koče, v naseljenih območjih kot pisarna ali začasna nastanitev.

Tako imate lahko mobilno hiško za vse, uživanje na lokaciji, bivanje v naravi, možnost menjave lokacije in možnost zaslužka.

Mobilne hišice so premičnina (ne nepremičnina kot ostali namestitveni objekti), predvsem prostostoječi namestitveni objekti, ki se uporabljajo za različne namene – v turizmu (kampi, turistična naselja, zasebne parcele), na raznih gradbiščih, kot začasna namestitev ipd.

Foto: www.migs.si

Mobilnost in udobje, sodoben dizajn in funkcionalnost, vse v enem – mobilne hišice imajo vse, kar uporabnik potrebuje – vodo, elektriko, izolacijo, klimo, kopalnico, kuhinjo, jedilnico, spalnice, teraso…

Tudi zaradi svoje zasnove in oblike so mobilne hiške bližje naravi. Na ta način se uporabnik izogne betonskim masam, zidakom in vsemu, čemur je izpostavljen preostali del leta. Bivanje ob morju na razdalji 50 metrov je češnja na torti, prav tako postavitev mobilne hiške v bližini rek, gozdov, gora in podobno.

Pri izdelavi pohištva in mobilnih hišk se uporablja le najbolj kakovosten les, najbolj kvalitetni materiali ter orodja in oprema. Lesene mobilne hiške po meri, ki so izdelane za vas so unikatne, vzdržljive, kakovostne, imajo dolgo življenjsko dobo, so enostavne za vzdrževanje ter skladne z okoljem in ostalimi elementi.

Podjetje Migs vam mobilno hiško v celoti prilagodi. Vsak projekt se namreč začne s podrobnim razgovorom z investitorjem, tako da mobilna hiška s svojim izgledom in vsebino v celoti ustreza individualnim potrebam naročnikov. Z zaupanjem se obrnite na njih, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev.

Da bo mobilna kamnita hiša v celoti zadovoljila vaše potrebe, so vam na voljo številne možnosti. Sami izberete dimenzije hiše, razporeditev in velikost odprtine, zaključek in barvo fasade, kamnite elemente, dvokapnico ali ravno streho, vrsto in barvo stavbnega pohištva, notranjo ureditev prostorov, pohištvo, zaključno talno oblogo…

Foto: www.migs.si

Obrnite se na podjetje Migs, ki že 15 let izdeluje mobilne hišice iz lesa in kjer so zaposleni strokovnjaki na področju lesenega pohištva. Poleg same izdelave, vam bodo olajšali proces dostave saj bodo vse kar boste želeli dostavili kar oni sami. Ne čakajte in si najboljše storitve zagotovite že danes.

Naročnik oglasa je MIGS, Štefan Železnik s.p.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.