Naslovnica Oglaševanje Najboljša zabava za sodelavce je nedvomno team building

Najboljša zabava za sodelavce je nedvomno team building

Avtor: Spletno Uredništvo

Bi se radi pozabavali s sodelavci ali jih nagradili za marljivost? Si želite okrepiti ekipni duh v vašem podjetju, da boste lažje dosegli skupne poslovne cilje? Bi radi na preprost, a učinkovit način izboljšali komunikacijo med zaposlenimi?

Foto: https://www.facebook.com/socafunpark

Soča Fun Park za svoje stranke že vrsto let omogoča posebej privlačne in originalne Team building aktivnosti, ki vas bodo zagotovo popeljale k vašemu primarnemu cilju – oblikovanje prave ekipe sodelavcev, v kateri poteka primerna komunikacija in vlada popolno medsebojno zaupanje.

Nudimo vam namreč poseben program dejavnosti, ki smo ga poimenovali Team building Goriška Brda, dolina reke Soče in Vipavska dolina. Rdeča nit vseh aktivnosti Team buildinga Goriška Brda, dolina reke Soče in Vipavska dolina pa niso kakšne dolgočasne delavnice, ampak team building v naravi čudovite doline Soče in širše okolice, s pravšnjo mero avanture.

Team building Goriška Brda, dolina reke Soče in Vipavska dolina vsebuje pet različnih programov oz. možnosti:

Popoln dan – program poteka v Soča Fun Parku, vsebuje pa aktivni ogled parka, predvsem z višine, številne različne družabne igre z veliko zabave, okusen kulinarični del in pa po dogovoru še podaljšano druženje v bližnjem baru z glasbenim dodatkom.

Po poteh Soške fronte – program se pričenja z aktivnostmi v pustolovskem parku Soča, nadaljuje se z ogledom solkanskega mostu, nato Vas naš vodnik po eni od 3 možnih poti popelje na vrh Sabotina, pri čemer so na vojlo ogledi kavern in rovov iz prve bojne črte I svetovne vojen, ogled kavarn in mini muzeja, kosilo v koči

Vojna in mir – program predvideva uvodno avanturo v Soča Fun parku, kosilo, ogled Solkana in tamkajšnjega muzeja, izlet po jarkih in rovih iz časov I. svetovne vojne ter prehod skozi jamo do Svete Gore, ogled bazilike, Marijanskega muzeja in izjemnih razgledov, ki jih nudi Svet Gora.

Čarobna Goriška Brda – program se začne v Soča Fun Parku, nadaljuje pa se z ogledom Goriških Brd, razglednega stolpa, spomenika padlim v II. svetovni vojni, izjemno urejene srednjeveške vasi Šmartno, najstarejšega oljčnega nasada v pokrajini in cerkve v Gradnem. Seveda brez tipičnega briškega kosila ter ogleda lokalne kleti z degustacijo izvrstnih avtohotonih vin in oljčnega olja ogled Goriških Brd enostavno ni možen.

Dve Gorici, dve državi – pričetek programa je v znamenju adrenalinskih aktivnosti v Soča fun Parku, po kosilu sledijo ogledi 1000 let starega Solkana, slavnega solkanskega železniškega mostu, vile Bartolomei, restavratorske razstave Goriškega muzeja ter vrta, Vile Lenassi in parka, vil Puppi, Paniaco, Manin ter ostankov graščine Palač. Sledi ogled bližnjega gradu Kromberk, Nove Gorice, Kostanjevice s samostanom, muzeja ‘Državna meja na Goriškem od 1945 do 2004’, skupnega slovensko-italijanskega Trga Evrope, nato pa na italijanski strani meje program predvideva še ogled srednjeveškega goriškega gradu v družbi grajske dame in viteza.

Naročnik oglasa je Soča Fun Park

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.