Naslovnica Oglaševanje Trenutki z vašimi družinskimi člani vam bodo za vedno ostali v spominu

Trenutki z vašimi družinskimi člani vam bodo za vedno ostali v spominu

Avtor: Spletno Uredništvo

Bi radi preživeli nepozabne trenutke z vašimi najbližjimi? Bi se radi zabavali, malce razmigali in predvsem uživali v družbi najdražjih oseb? Bi radi osrečili prav vso družino, od najmlajših pa do najstarejših?

Foto: https://www.facebook.com/socafunpark

V Soča Fun Parku imamo za vas pripravljenih več programov, ki so namenjeni prav družinam. Enodnevni družinski program je posvečen predvsem spoznavanju zgodovine ter kulturnih atrakcij slovenske Nove Gorice in italijanske Gorice oz. Gorizie na kolesu, prične pa se z adrenalinsko zabavo v Soča Fun Parku.

Dvodnevni družinski program prvi dan po uvodni pustolovščini v parku nudi kolesarski ogled največjih znamenitosti v bližnji okolice Nove Gorice, drugi dan pa potovanje z vlakom do Mosta na Soči, spust z raftom od slapa Boke do Trnovega ob Soči ter povratek, seveda je dobro poskrbljeno tudi za vse obroke.

Naš tridnevni družinski program pa se imenuje Družinska doživetja Solkan, Lipica in Škocjanske jame in je med družinami tudi najbolj popularen. Primeren je namreč za vse starosti in je obenem tudi najbolj pester. V njem smo kombinirali kolesarjenje, raftanje in adrenalinski spust (Zip-line) na eni strani, na drugi pa spoznavanje zgodovine, naravnih lepot in kulturnih znamenitosti kar obsežnega dela Primorske.

Tridnevna družinska pustolovščina se prvi dan začne z dobrodošlico in z višinsko avanturo v našem adrenalinskem parku, popoldan pa sledi kolesarski ogled znamenitosti, ki jih ponuja okolica Nove Gorice, vključno z italijansko Gorico. Vse tri dni je sicer za vse vaše obroke izdatno poskrbljeno, saj doživetja zbujajo tudi apetit.

Program Družinska doživetja Solkan, Lipica in Škocjanske jame drugi dan predvideva kolesarjenje na bližnji hrib Sabotin, ogled muzeja in objektov iz I. svetovne, prehod meje v italijanski del Goriških Brd, ogled veličastnega spomenika v vasi Oslavje ter povratek na izhodiščno točko prek italijanske Gorice.

Tretji dan pa se prek izjemne kraške pokrajine podamo proti vzhodu in sicer v znano Kobilarno Lipica. Čudoviti beli lipicanci, ki se sicer rodijo črne, oz. temno rjave barve, so zaradi svoje elegance pravi magnet za obiskovalce. Lipica pa je kobilarna s kraljevsko zgodovino, v kateri se pasmi lipicancev že stoletja posvečajo z vso ljubeznijo.

V Lipici gre hkrati za kulturno, zgodovinsko in naravno dediščino, zadnje dejanje programa Družinska doživetja Solkan, Lipica in Škocjanske jame pa je ogled le nekaj kilometrov oddaljenih Škocjanskih jam, katere so uvrščene na seznam svetovne dediščine.

Spektakularne jame hranijo veliko neponovljivih prizorov in razgledov, h katerim veliko pripomore ena svetovno največjih podzemskih sotesk, po kateri teče reka Reka. Čarobni kraški pojavi z igrami , barv, svetlobe in senc se v Škocjanskih jamah in okrog njih kar vrstijo, zato se od tam prav nihče ne vrne razočaran.

Družinska doživetja Solkan, Lipica in Škocjanske jame – najboljši način, kako preživeti vikend, ki bo vam in vsej družini za vselej ostal v čudovitem spominu!

Naročnik oglasa je Soča Fun Park

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.