Naslovnica Oglaševanje MATIC embalaža d.o.o. – kakovostna embalaža za vse izdelke

MATIC embalaža d.o.o. – kakovostna embalaža za vse izdelke

Avtor: Spletno Uredništvo

Kakovostna embalaža za vse vrste izdelkov….

Ko potrebujete kakovostno embalažo za vaše izdelke, smo tukaj za vas….(foto: maticembalaza.si)

MATIC embalaža d.o.o. je gospodarska družba, ki se ponaša s tremi desetletji uspešnega poslovanja. Prve podjetniške korake smo namreč napravili že v prvi polovici devetdesetih let prejšnjega stoletja, pomembna prelomnica pa je bila leta 2003, ko je dotedanje podjetje postalo družba z omejeno odgovornostjo.

Od začetka poslovanja pa vse do danes se zaposleni v družbi MATIC embalaža d.o.o. poklicno posvečamo izdelavi različnih izdelkov iz plastičnih mas, ki služijo za embalažo oziroma za pakiranje, ter tudi razvoju novih izdelkov in orodij s tega področja.

Temeljne smernice našega poslovanja so zagotavljanje vrhunske kakovosti izdelkov, spoštovanje vseh okoljevarstvenih zahtev, hitra odzivnost ter tudi strokovno prilagajanje najrazličnejšim novim potrebam in željam naših kupcev.

Vsi produkti družbe MATIC embalaža d.o.o. so narejeni izključno iz izjemno kakovostnih materialov dolgoletnih dobro preverjenih dobaviteljev. Le tako lahko vedno uspešno zadostimo vsem zahtevam klientov in vsem zakonskim zahtevam, med samo proizvodnjo pa lahko vseskozi preverjamo doseganje naših strogih internih standardov glede kakovosti izdelkov.

Pri naši proizvodnji uporabljamo različne materiale, kot so PVC, PET-G, PS, PP, ABS, prozorni PS in antistatični PS (polistiren) – ESD material. ESD (Electrostatic Discharge Material) je snov, katere že ime razkriva, da znižuje stopnjo statične naelektrenosti. Zato je posebej primerna za zaščito vseh občutljivih vrst elektrotehnične opreme ter tudi kot dokazano varna embalaža za vnetljive tekočine.

Skozi vsa dolga leta našega delovanja se v družbi MATIC embalaža d.o.o. trudimo ostati na najvišji kakovostni ravni, saj v sodobnem svetu proste konkurence lahko le na ta način, z nenehnim zagotavljanjem vrhunskosti, iz leta v leto konstantno poslujemo uspešno.

Iz istega razloga – zagotavljanje visoke kakovosti – smo že pred leti uspešno pridobili standard ISO 9001 (sistem vodenja kakovosti) in standard ISO 14001(sistem varovanja okolja), nato pa smo med drugim tudi vnovič zelo uspešno prestali certifikacijsko presojo specializirane nemške hiše Unicert.

“Tray” embalaža ščiti izdelke pred poškodbami med transportom…(foto: maticembalaza.si)

Ponudba

V podjetju MATIC embalaža d.o.o. izdelujemo embalažo iz različnih vrst plastičnih snovi – izdelke iz debele plastike, iz blister embalaže in iz prozorne embalaže. Poleg tega pa se posvečamo tudi razvoju novih artiklov, izdelavi novih orodij za oblikovanje embalaž ter tudi samemu pakiranju najrazličnejših produktov.

Debela plastika

MATIC embalaža d.o.o. izdeluje vrsto artiklov iz debele plastike. Tako s toplotno obdelavo oblikujemo različne podstavke, ohišja za razne instrumente in aparate ter nosilne pladnje za prenašanje, transport ali pakiranje težjih izdelkov.

Blister embalaža

Tako imenovana ‘blister’ (prekrivni omot) embalaža je namenjena kateremukoli manjšemu izdelku široke potrošnje in je zelo priljubljena. Artikel na zgornji oz. prednji strani prekriva toplotno obdelan prozoren plastični sloj, na spodnji oz. zadnji strani pa se nahaja podlaga iz kartona.

Stranka tako natančno vidi, kaj kupuje, ne da bi odpirala embalažo. Kartonasti del pa omogoča natisk navodil za uporabo izdelka, deklaracij in vsega ostalega, kar običajno sodi zraven k vsaki prodajni embalaži.

Prozorna in barvna embalaža

Zelo podobno tudi prozorna embalaža stranki omogoča izjemno dober pregled izdelka brez uničevanja originalnega pakiranja. Prozorno embalažo uporabljamo predvsem za najrazličnejše darilne embalaže, za številne artikle s področja elektro-opreme, za raznovrstna orodja in pripomočke…

Če si kupec tako želi, lahko namesto povsem prozorne embalaže uporabimo barvne dodatke in tako dobimo barvno embalažo. Enako kot prozorna je tudi barvna embalaža na voljo valjasti ali oglati obliki, lahko ima pokrov ali je brez njega, lahko je oblikovana povsem po željah kupca, možna pa je tudi izdelava zloženke (kar je običajno najcenejša vrsta embalaže).

V podjetju MATIC embalaža d.o.o. pri pakiranju uporabljamo posebno, na toploto zelo občutljivo folijo. Postopek poteka tako, da najprej v hladnem stanju zavijemo izdelek, ga nato segrejemo, da se folija močno skrči in se tako popolnoma prileže vsebini embalaže.

Pakiranje

Pri pakiranju z uporabo blister embalaže (oz. pri ‘blistiranju’) se najprej pripravi toplotno oblikovan prozoren prednji oz. zgornji del embalaže iz plastike, nato se vanj vstavi artikel in nazadnje se prilepi še kartonska podlaga, ki predstavlja zadnji oz. spodnji del embalaže.

Razvoj in izdelava orodja

Brez nenehnega razvoja modernih izdelkov, tehnologij, orodij in postopkov v podjetju MATIC embalaža d.o.o. ne bi mogli ohranjati vrhunske kakovosti artiklov in posredno tudi zagotavljati uspešnega poslovanja.

Zato skupaj z našimi zanesljivimi, preverjenimi in dolgoletnimi poslovnimi partnerji za naše kliente razvijamo, oblikujemo in usposabljamo za delovanje tudi posebna orodja za toplotno oblikovanje (termoformiranje). Ta orodja so specifična, saj se pripravijo izrecno po zahtevah, željah in potrebah naročnika.

Po željiah naročnikov izdelujemo tudi specifična orodja za termoformiranje….(foto: maticembalaza.si)

MATIC embalaža d.o.o. – ker vsak izdelek potrebuje tudi kakovostno embalažo!

Matic embalaža d.o.o.
Tržaška cesta 279
1000 Ljubljana

Poslovna enota
Vidičeva ulica 5
1000 Ljubljana

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 695 354
E-mail: info@maticembalaza.si
Spletna stran: www.maticembalaza.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.