Naslovnica Trendi Letos bodo hujšali pod budnim očesom Marka Potrča

Letos bodo hujšali pod budnim očesom Marka Potrča

Avtor: Spletno Uredništvo

Televizijske navdušence je lani pritegnila tudi resničnosta oddaja The Biggest Loser Slovenija. Šov, ki je pravzaprav tekmovanje, v katerem sodelujoči poskušajo čimveč shujšati, se v novi sezoni vrača prenovljen. Novi bodo izzivi, novi bodo tekmovalci, drugo sezono ‘najhujše akcije hujšanja’ pa bo tudi povezoval nov voditelj oddaje in sicer bo to Marko Potrč.

marko potrc

Novi voditelj TBLS Marko Portč se akrtivno rekreira, poleg tega pa tudi upošteva jedilnike, ki jih sestavita skupaj z bratom (foto: PR Planet TV).

 

Šov The Biggest Loser Slovenija se po odlični prvi sezoni na Planet TV vrača še z drugo sezono. Le-ta prinaša nove izzive, nove tekmovalce in nove življenjske zgodbe. Osvežen format bo v drugo sezono popeljal nov voditelj – Marko Potrč. Marko trdi, da se zaveda, kako aktivna vadba ni niti malo enostavna zadeva. 

“The Biggest Loser Slovenija združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival. Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam. Prav to bom skušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu,” pravi Marko, ki prav tako pazi na prehrano, saj je slednja pomemben dejavnik. 

The Biggest Loser Slovenija je že v prvi sezoni navdušil slovenske gledalce in osupnil z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev. Zmagovalec prve sezone Bojan Papež je shujšal za kar 74,4 kilograma, zaostajali niso niti rezultati ostalih finalistov, prav vsi tekmovalci pa so zatrdili, da je bil šov odločilna podpora v njihovemu boju s kilogrami.

Pot ni lahka, a je vredna truda, je sporočilo tekmovalcev prve sezone The Biggest Loser Slovenija. V novi sezoni se obeta več novosti in presenečenj, kmalu pa bodo tudi predstavili nove junake, ki bodo hujšali pred budnim očesom prisotnih (in gledalcev) in tako bodo morda k bolj zdravemu življenju opogumili tudi koga iz občinstva, pravijo na Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.