Naslovnica Slovenija Letos bo stisk še več, opozarjajo slovenske dobrodelne ustanove

Letos bo stisk še več, opozarjajo slovenske dobrodelne ustanove

Avtor: Spletno Uredništvo

Pravkar poteka Teden solidarnosti Rdečega križa Slovenije, a to ni edina dobrodelna aktivnost v državi. Podjetje Minimellows je namreč že drugo leto zapored pripravilo svojo dobrodelno akcijo, katere dobiček bo namenjen otrokom iz programa Botrstvo v Sloveniji.

Letos bo stisk še več opozarjajo slovenske dobrodelne ustanoveZaradi pandemije koronavirusa in omejevalnih ukrepov je moč pričakovati, da bo letos pozimi različnih osebnih stisk še več kot v prejšnjih letih, zato vse slovenske dobrodelne ustanove javnost pozivajo k večji radodarnosti (foto: PR Minimellows)

 

November se je pričel s Tednom solidarnosti Rdečega križa Slovenije, a to ni edina dobrodelna aktivnost, ki je na sporedu v tem mesecu. V podjetju Minimellows so namreč tudi letos pripravili svojo posebno dobrodelno akcijo, v kateri bodo ves dobiček namenili otrokom iz programa Botrstvo v Sloveniji. Dobrodelna akcija bo trajala do 20. novembra 2020, denar pa bo šel Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, kjer bodo poskrbeli, da ga dobijo tisti, ki ga najbolj potrebujejo.

»Nakup katerega koli izdelka vam bo torej v novembru pogrel srce kar dvakrat: prvič, ko ga boste podarili svojemu malčku; in drugič, ko bo zaradi tega nakupa darilo dobil tudi otrok, ki mu ga težke okoliščine sicer ne bi omogočile. Na voljo niso le ninice, pač pa tudi lesena igra spomin in darilni boni različnih vrednosti. Še ta mesec pa prihaja na njihove police novost, kar bo prav gotovo navdušila mamice in njihove otročke,« so sporočili s podjetja Minimellows.

Znamko Minimellows sicer slovenske mamice že poznajo po izredno kvalitetnih, ročno narejenih in v Sloveniji izdelanih ninicah za dojenčke. Prejšnji mesec pa je luč svet ugledal še še istoimenski spletni podcast – prvi v Sloveniji, namenjen bodočim in novopečenim staršem. S to spletno novostjo so želeli vsem staršem dati na voljo kraj, kamor se lahko obrnejo po nasvete, navdih in podporo v različnih situacijah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.