Naslovnica Oglaševanje Kozmetični salon Marta – poskrbi za vaše dobro počutje

Kozmetični salon Marta – poskrbi za vaše dobro počutje

Avtor: Spletno Uredništvo

Kraljevsko razvajanje za vaše dobro počutje….

Človeški dotik in profesionalna kozmetika pričara vaše božansko počutje….(foto: osebni arhiv)

Marsikdo od nas se počuti zares dobro le tedaj, ko je povsem zadovoljen s svojim videzom, prav tako pa se moramo včasih ustaviti, si vzeti nekaj časa samo zase, uživati in se tudi pustiti malce razvajati. Šele nato se res počutimo božansko.

Kozmetičnem salonu Marta želimo vsem našim strankam dočarati te trenutke popolnega zadovoljstva. Živimo namreč v časih, ko je naš življenjski ritem prehiter in tudi prenaporen, ko smo vsak dan pod večjim stresom, ko nam drugi nenehno spreminjajo naš urnik in ko smo še bolj kot v preteklosti izpostavljeni raznim škodljivim vplivom okolja.

Zato se v kozmetičnem salona Marta že vrsto let marljivo trudimo za zadovoljstvo naših strank. Naša zgodba je prav zgodba o zadovoljnih strankah, pričela pa se je z nabiranjem pripravniških izkušenj že sredi devetdesetih let, medtem ko je salon Marta nato ugledal luč sveta leta 2003.

Naš kozmetični salon se nahaja na severni strani Cerknice, temeljno vodilo pri našem delu pa je to, da se prav vsaki stranki posebej posvetimo. Preden se skupaj odločimo za tretma, se z vsakim klientom individualno posvetujemo, se pogovorimo o željah in potrebah ter mu predstavimo vse zadnje novosti glede nege obraza in telesa.

Podobno, kot so naši nasveti plod dolgoletnih izkušenj, so tudi blagovne znamke, postopki in pripomočki, ki jih uporabljamo, izdatno preverjeni. Uporabljamo le kombinacije negovalnih programov z izdelki svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, kot so na primer Matis, Alessandro, Skeyndor, Pedix in Indigo.

Prav tako za naše tretmaje uporabljamo najnovejše sodobne tehnologije, kot so Hidreclat ultrazvok, diamantni pilling kože za obraz in druge dele telesa, ultrazvočno čiščenje kože, T-shape radiofrekvenca (‘pink-aging’ mezoterapija, hladni laser in endodermoerapija, oziroma vacuum terapija), presoterapija…

Z osebnim pristopom in posebej individualiziranimi postopki pa se naš odnos do strank še ne zaključi. Dodatno ga popolnimo in dokončno zaokrožimo s strokovnim nasveti glede izbire izdelkov za vašo osebno nego pri vas doma.

Ponudba

Našo storitve delimo na področje nege obraza , področji pedikure in manikure ter na vso preostalo klasično ponudbo. Za nego vašega obraza na primer uporabljamo vrhunsko francosko kozmetiko Matis, nudimo pa vam:
• pomlajevalni oziroma anti-aging tretman
• luksuzni tretma s francoskim kaviarjem
• nego obraza z AHA in BHA kislinami
• čiščenje kože z ultrazvokom
• diamantni pilling obraza

Za vaš tip kože izberemo primerni tretma….(foto: osebni arhiv)

Glede področja pedikure in manikure vam zagotavljamo vrhunsko kakovost s profesionalnimi izdelki specializirane italijanske blagovne znamke Alessandro, v naši ponudbi pa so:
• nega naravnih nohtov
• permanentno lakiranje
• podaljševanje nohtov
• SPA nega stopal
• medicinska pedikura

V pestri paleti naše ponudbe je tudi vse ostalo, kar je neizbežno potrebno za vsak kozmetični salon, ki želi biti na zares vrhunskem nivoju in obenem povsem v koraku s sodobnimi časi:
– depilacija
– umetne trepalnice
– telesni tretmaji za oblikovanje postave
– več vrst masaž
– solarij

Poleg izjemno raznolike ponudbe pa velja posebej omeniti še naše darilne bone, s katerimi lahko prijetno presenetite in zagotovo osrečite vse, ki jih imate radi. Darilni boni so vse bolj priljubljena oblika obdarovanja predvsem ob rojstnih dnevih in podobnih priložnostih.

Matis je le ena izmed blagovnih znamk katero uporabljamo pri svojem delu…..(foto: osebni arhiv)

Kozmetični salon Marta – kjer se zgodbe neg obraza in telesa preletajo s kozmetiko vrhunske tehnologije in s toplim človeškim dotikom!

 

Kozmetični salon Marta
Marta Zgonc Zakrajšek s.p.
Petrovčičeva ulica 3
1380 Cerknica

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 404 171
E-mail: mzgonc@siol.net
Spletna stran: www.marta-salon.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.