Naslovnica Magazin J6+ in J4+ sta novi zvezdi v seriji Galaxy

J6+ in J4+ sta novi zvezdi v seriji Galaxy

Avtor: Spletno Uredništvo

Podjetje Samsung je pravkar najavilo nova člana serije Galaxy J. To sta pametna telefona Samsung Galaxy J6+ in J4+, ki bosta v slovenske trgovine prišla sredi oktobra.  

 

Galaxy J6 barve 2Samsung poudarja izjemen dizajn in osupljiv zaslon, izboljšana kamera in visokokakovostne zmogljivosti po zelo dostopni ceni (foto: samsung.si)

 

Izjemen dizajn in osupljiv zaslon novih pametnih telefonov znamke Samsung Galaxy J6+ in J4+ se ponaša s steklu podobno zadnjo stranjo, ki oblikovalskim dosežkom serije Galaxy J dodaja povsem novo dimenzijo. Ergonomsko oblikovane krivulje prinašajo vrhunski izgled in občutek pametnih telefonov, njihov eleganten profil pa obema napravama zagotavlja udoben oprijem v dlani.

Z ožjim okvirjem in večjim ekranom, izboljšan 152,6 mm HD+ brezkončni zaslon, ki je zaščitni znak vrhunskih pametnih telefonov Galaxy, ponuja izjemno izkušnjo pri spremljanju igralnih in multimedijskih vsebin. Brezkončni zaslon omogoča tudi močno večopravilnost, s funkcijo deljenega zaslona, ki z uporabo velikega zaslona uporabnikom omogoča sočasno zabavo z dvema aplikacijama.

Za lažje odklepanje tako Galaxy J6+, kot J4+ ponujata funkcijo prepoznave obraza, medtem ko ima Galaxy J6+ tudi stranski bralnik prstnih odtisov, kar povečuje raven varnosti in udobja brez poseganja v izgled same naprave. Potrošniki dajejo velik pomen na izkušnjo s kamero, zato je bila na obeh izdelkih še dodatno izboljšana. Galaxy J6+ ima glavno kamero s 13 MP in dvojno sprednjo kamero s 5 MP, ki uporabnikom omogoča, da v svojih posnetkih ujamejo naravni bokeh učinek.

S funkcijo sprotnega ostenja pri sprednji kameri Galaxy J6+, lahko uporabniki pred ali po fotografiranju upravljajo z globino polja in tako ustvarijo popolne fotografije. Oba pametna telefona ponujata možnost odpiranja objektiva v načinu F1,9 (13 MP), ki dopušča več svetlobe za jasnejše in svetlejše slike pri slabi svetlobi. Poleg tega plavajoči gumb uporabnikom omogoča enostavno fotografiranje ali snemanje z eno samo roko.

Poleg nadgradnje vrhunskega dizajna in občutka v dlani, Galaxy J6+ in J4+, nudita izjemne zmogljivosti za zvoka, baterije in pomnilnika. Obe napravi imata integriran zvok Dolby Atmos, ki uporabnikom prinaša neverjeno doživetje – tako ob gledanju filma, kot ob poslušanju najljubše glasbe. Ustvarjena za prilagajanje natrpanemu življenju uporabnikov, imata Galaxy J6+ in J4+ 3.300mAh, kar je 10 odstotkov več v primerjavi s predhodnimi modeli Galaxy J.

Uporabniki se na svoj telefon lahko zanesejo še dlje. Napravi imata tudi način varčevanja z energijo, ki poenostavlja začetni zaslon in zapre neaktivne dejavnosti ter tako podaljša trajanje baterije, ko jo najbolj potrebujete. Poleg tega, zmogljiv štiri jedrni 1,4 GHz procesor pomeni, da napravi lahko izvajajta naprednejše naloge, kot je zagon video posnetka v visoki ločljivosti, ne da bi se baterija pri tem izpraznila.

Galaxy J6+ ima pomnilnik velikosti do 3 GB RAM in je na voljo v različici 32 GB, medtem ko je velikost pomnilnika Galaxy J4+ do 2 GB in je na voljo v različici 32 GB. Oba pametna telefona imata tudi moznost razširitve do 512 GB s microSD kartico, kar uporabnikom omogoča vrhunsko zmogljivost in prilagodljivost Novi Galaxy J6+ je na voljo v treh elegantnih barvah: modri, črni in rdeči, Galaxy J4+ pa v črni, zlati in rožnati, v Sloveniji pa bosta napravi na voljo od sredine letošnjega oktobra dalje

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.