Naslovnica Oglaševanje Hotel & Restavracija Krek

Hotel & Restavracija Krek

Avtor: Spletno Uredništvo

Hotel kjer nudimo vse za udobno bivanje naših gostov….

Gostoljubnost in prijaznost sta naši dolgoletni vrlini… (foto: facebook.com/HotelKrek)

Podjetje Krek je eno od klasičnih slovenskih družinskih podjetij, kjer sta marljivost zaposlenih in skrb za stranke temeljna kamna zgodbe o uspehu. Poslovna pot podjetja Krek d.o.o. se ni začela z njegovo ustanovitvijo leta 1994, ampak podjetniška zgodovina družine traja že od leta 1975, od prvega najema restavracije na Letališču Lesce.

Danes se zgodba o uspehu družinskega podjetja Krek nadaljuje v neposredni bližini letališča v Lescah, kjer stoji naš sodoben, prostoren in večnamensko uporaben objekt. V njemu se nahajajo hotel, restavracija in pa tudi trgovina ‘Vse za mojstre kulinarike’, vključno s skladiščem in z veleprodajo.

Naša ponudba je pestra in sodobna, zato ima hotel 36 spalnic različnih velikosti oz. kapacitet, konferenčno dvorano, sejno sobo, obsežen parkirni prostor, celo podzemno garažo za naše goste ter restavracijo z okusno hrano in z odlično postrežbo.

Hotel Krek je izjemno lahko dosegljiv, saj se nahajamo neposredno ob avtocesti (A2 oz. E61) tik ob izvozu Lesce – Bled. Dostop je zelo enostaven, imamo veliko lastno parkirišče, ki je primerno tudi za avtobuse, prav tako pa smo poskrbeli, da imajo invalidi omogočen lahek dostop od parkirišča vse do sob.

Hotel Krek

Hotel Krek je hotel s celo vrsto sodobnih, gostu prijaznih podrobnosti v ponudbi, kot so dvigalo, sobna strežba, 24 ur na dan delujoča recepcija, ločeno nastavljivo gretje in hlajenje v vsaki sobi, telefon, internet, sef, kabelska televizija, možnosti priprave lunch-paketov, prevozi do letališča in drugam, posredovanje rent-a-car-jev, faks, fotokopiranje, pranje, likanje in možnost nakupa spominčkov v naši mini-prodajalni.

Odprti smo za posameznike, družine in večje skupine. Vse sobe našega hotela so moderno opremljene, klimatizirane, zvočno izolirane, s kopalnico (WC, tuš/kad, sušilec za lase), s tekstilnimi talnimi oblogami, z brezplačnim internetnim priključkom (kabelski in brezžični internet) in s kabelsko televizijo.

Hotel Krek se ponaša s kapaciteto 34 sob in 2 apartmajev, kar skupno pomeni 102 ležišči. 4 sobe so enoposteljne, 4 sobe so štiri posteljne, ostale pa so dvoposteljne ali triposteljne (z zakonskim skupnim ležiščem ali z ločenimi ležišči). Vse naše postelje so primerne za osebe višine do 210 cm, vse pa imajo tudi proti-bakterijski vložek.

Posebej smo ponosni na naša dva hotelska apartmaja. Vsak od njiju ima namreč 2 ločena prostora, hodnik, kopalnico in ločen WC. Vsak apartma meri 51 kvadratnih metrov, ima vse moderne karakteristike in pripomočke ostalih hotelskih sob, poleg tega pa tudi panoramska okna z lepim razgledom na okolico. Apartmaja Hotela Krek sta primerna za poslovne ljudi, družine, oziroma skupine z dvema, tremi ali štirimi osebami.

Restavracija Krek

Naša notranja restavracija je namenjena za hotelske in tudi za zunanje goste. Njena kapaciteta znaša najmanj 140 sedežev, v toplejših mesecih pa sta odprti obe terasi, pred in za hotelom, tako da lahko pogostimo do 250 ljudi.

Od ponedeljka do petka vam v klimatizirani restavraciji med 10:00 in 15:00 uro nudimo različne malice, konec tedna do 15:ure strežemo tudi klasična kosila, do 22. ure pa lahko naši gostje izbirajo tudi iz našega razkošnega ‘a la carte’ jedilnika.

Ker imamo že skoraj 50 let izkušenj v gostinstvu, smo specializirani za večje pogostitve, kot so poroke, rojstni dnevi in razne obletnice. Pri nas vam lahko ponudimo prav vse, kar si želite, saj vam z uigrano ekipo in mojstri kulinarike dočaramo nepozaben dogodek.

Priprava poročnega slavja je običajno zelo zahteven dogodek, a so vam prav zaradi tega vedno na voljo naše dolgoletne izkušnje in naša pedantna skrb za podrobnosti. Poročna slavja načrtujemo zelo skrbno, poskrbimo za vsako malenkost in se tudi med samim dogodkom potrudimo, da bodo na koncu vsi prisotni več kot zadovoljni.

V naši restavraciji lahko praznujete različne svečane dogodke…(foto: facebook.com/HotelKrek)

Konferenčna dvorana in sejna soba

V Hotelu Krem sta vam na voljo tudi konferenčna dvorana in sejna soba. Konferenčna dvorana je večja in lahko sprejme do 90 gostov. Uporabljamo jo za poslovne konference, seminarje, delavnice, izobraževanja, razne predstavitve in druge poslovne dogodke.

Dvorana je opremljena s Flipchart s papirjem in pisali, LCD projektorjem, TV-sprejemnikom, video in CD predvajalnikom, vrsto vtičnic in brezplačnim internetom. Poleg tega je za razna službena srečanja na voljo še manjši prostor in sicer sejna soba za skupine do 20 ljudi.

Lokacija, dostopnost in prometne povezave

Ena od naših glavnih prednosti je lokacija hotela, saj se nahajamo v osrednjem delu Gorenjske. Po eni strani nas zato krasi odlična cestna povezava in dostopnost z vseh strani Slovenije ter tudi iz Avstrije in Italije. Hotel Krek se nahaja sredi čudovitega naravnega predela Gorenjske in je obenem zelo blizu najvišjim slovenskim goram.

Po drugi strani je velika večina turistično privlačnih gorenjski krajev z Lesc z avtomobilom dosegljiva že v nekaj minutah, poleg tega je Hotel Krek odlična izhodiščna točka za krajše izlete ali daljše ture s kolesom. Lesce so namreč le 4 km oddaljeno od Bleda, 4 km od mestnega jedra Radovljice in le 1 km od reke Save.

Do osrednjega slovenskega potniškega letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je manj kot 30 minut vožnje, zato vam nudimo tudi različne oblike transferjev in najemov avtomobilov. Drugo najbližje letališče pa je v avstrijskem Celovcu – manj kot 50 minut vožnje.

Aktivnosti in rekreacija

V neposredni okolici hotela Krek so locirani številni ponudniki za raznovrstne športne in rekreativne dejavnosti. Lahko se preizkusite v gorništvu, plezanju, plavanju, cestnem kolesarjenju in turah z gorskimi kolesi, raftingu, padalstvu, jadralnem in športnem letalstvu, jahanju v maneži in izleti na konjih v naravnem okolju, golfu in mini-golfu, ribolovu in kastingu, potapljanju, vožnji s kanujem, hokeju na rolerjih, paintballu, plesu, veslanju, tenisu in vožnji s kočijo.

V zimskem času se lahko posvetite smučanju, teku na smučeh, biatlonu, drsanju (Ledena dvorana Bled) in hokeju na ledu. Vsa prizorišča mednarodnih tekem najvišjega svetovnega nivoja v zimskih športih – Planica, Kranjska Gora in Pokljuka – so z Hotela Krek lahko in hitro dosegljiva.

Posebno pozornost posvečamo kolesarstvu, saj je okolica Lesc prepredena s poljskimi in gozdnimi cestami, kar v kombinaciji s prelepim naravnim okoljem tvori razvejano mrežo turnih, gorskih in cestnih kolesarskih tras za vsakogar.

Posebna mobilna aplikacija vas bo popeljala po 8 različnih kolesarskih trasah, katerih poti lahko tudi sami kombinirate in spreminjate po želji. Poleg tega pa vam je na razpolago še 10 priljubljenih in dobro označenih tematskih tras npr. do Bohinja, Tržiča, Brda pri Kranju, Mojstrane, Železnikov…

Prav tako našim gostom svetujemo glede obiskov lokalnih znamenitosti, kot so Blejsko jezero, Grad Bled, Vrba in Prešernova rojstna hiša, Kovaški muzej Kropa, Čebelarski muzej Radovljica, Muzej talcev Begunje na Gorenjskem, Restavracija in muzej Avsenik, Šivčeva hiša Radovljica, Kino Radovljica, Bohinjsko jezero, Festival Radovljica, Pot kulturne dediščine v občini Žirovnici, Casino Bled…

Nahajamo se v osrednjem delu Gorenjske in tako smo odlična izhodiščna točka za krajše ali daljše izlete…(foto: hotel.krek.si)

Hotel & Restavracija Krek – kjer je gostoljubje družinska tradicija!

 

Hotel & Restavracija Krek
Hraška cesta 15
4248 Lesce

Kontakti:
Tel: +386 (0)4 530 23 45
Fax +386 (0)4 530 23 49
E-mail: hotel@krek.si
Spletna stran: www.hotel.krek.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.