Naslovnica Oglaševanje Endovital – slovensko ekološko prehranska dopolnila

Endovital – slovensko ekološko prehranska dopolnila

Avtor: Spletno Uredništvo

Prehranska dopolnila iz najboljših ekoloških sestavin….

Ekološka prehranska dopolnila iz ekoloških pridelkov… (foto: facebook.com/endovital.si)

Podjetje Endovital je slovensko družinsko podjetje, ki je luč sveta ugledalo že novembra leta 1990. Tedaj sta se ustanovitelja podjetja Anton Fabjan in njegova žena Jožica že dobro zavedala globljega pomena in moči narave. Verjela sta, da lahko s pomočjo naravnih procesov ustvarita izjemno učinkovita zdravila.

Za uresničitev prvotne ideje ustanoviteljev in uspešno poslovanje podjetja skozi vsa ta leta je bilo potrebno veliko učenja in pridobivanja različnih strokovnih znanj, upoštevanje naravnih zakonitosti, nenehno poudarjanje tesne povezanost človeka z naravo, spremlja nje razvoja novih tehnologij ter ambiciozna in hkrati realna vizija prihodnosti.

Danes naši izdelki veljajo za pionirske proizvode s področja visokokakovostnih naravnih prehranskih dopolnil slovenske ekološke pridelave in proizvodnje. Da smo bili na naši poslovni poti uspešni, med drugim priča dejstvo, da smo lastniki biološke znamke Biodar®.

Znamka Biodar® je v slovenskem prostoru najbolj kakovostna ekološka znamka in je primerljiva z najboljšimi ekološkimi znamkami na svetu. Sicer pa danes podjetje Endovital vodi druga generacija družine Fabjan.

Od samega začetka delovanja podjetja Endovital vsi naši izdelki nastajajo z zavedanjem dvojne zdravilne vrednosti naravnih sestavin. Naši izdelki niso predelani, zato ohranjajo naravno sestavo in na ta način akumulirajo energijo življenja iz narave.

Ljubezen do čebel in čebelarstva pa je že kar družinska tradicija podjetja Endovital. Čebelari se namreč že tretjo generacijo, prav s pomočjo čebelic pa se je v preteklosti pričelo razvijati prve izdelke podjetja Endovital. Drugi večji segment naše ponudbe so izdelki iz rdeče pese, ki so zaradi svoje izredne zdravilne sestave zelo učinkoviti.

V Endovitalu se od samega začetka dobro zavedamo pomena prave ekološke pridelave in resničnega sožitja z naravo, zato odklanjamo vsakršno uporabo umetnih gnojil in kemičnih snovi. Vse z mislijo na vas in na vaše zdravje.

Najbolj zadovoljni pa smo, ker smo z našimi naravnimi izdelki pomagali že marsikateremu bolniku pri zdravljenju raznih obolenj, tudi rakastih. Eko-produkti Endovitala namreč prispevajo k boljši odpornosti in izboljšanju krvne slike, pripisujejo pa jim tudi druge blagodejne učinke.

Prodajna ponudba

Vaše zdravje in dobro počutje so za nas na prvem mestu, zato je vsak izdelek, ki pride iz naših rok, sinonim kakovosti.

V Endovitalu so skozi vseh 12 mesecev v letu naprodaj ekološki med, ekološko ekstra deviško oljčno olje, ekološki medeni pokrovci, sivkino eterično olje, ekološki sirup rdeče pese, ekološki sirup rdeče pese za otroke, ekološki med oplemeniten s cvetnim prahom, ekološki macerat smrekovih vršičkov v medu, ekološki med v satju, ekološki medeni sirup, ekološki energijski medeni napitek, ekološki cvetni prah in ekološka tinktura propolisa.

Poleg tega prodajamo tudi nekaj sezonskih pridelkov. Običajno so tako maja in junija naprodaj ekološke češnje, od avgusta do oktobra so na voljo ekološke fige, oktobra in novembra pa še ekološki česen.

Zadnja leta so tudi v naši trgovini zelo priljubljeni darilni boni, saj si nato obdarovanec sam izbere, kar mu iz naše pestre palete naravnih produktov najbolj ugaja.

Splošno znano je, da ima oljčno olje številne pozitivne učinke na naše zdravje…(foto: facebook.com/endovital.si)

Certifikat o ekološki pridelavi in predelavi

O zanesljivosti podjetja Enodvital lepo priča podatke, da smo ponosni lastniki certifikata za ekološko pridelavo in predelavo že od leta 1998.

Vsi naši izdelki so narejeni izključno iz ekoloških pridelkov, ki jih sami pridelamo na kmetiji Endovital, ali pa jih odkupujemo od preverjenih ekoloških kmetij.

Izdelki niso toplotno obdelani in ne vsebujejo konzervansov ali drugih umetnih snovi, zato ohranjajo vse svoje naravne učinkovine.

Prodajna mesta

Vrhunsko kakovost naših produktov potrjuje dejstvo, da so naprodaj v lekarnah po vsej Sloveniji, v verigi trgovin Sanolabor in pa tudi v vse bolj številnih specializiranih trgovinah z zdravo oziroma z ekološko prehrano.

Vse izdelke in pridelke Endovitala lahko kupite tudi neposredno pri nas v Kopru – nudimo vam 10 % popust.

Tečaji permakulturnega vrta

Poleg naše prodajne ponudbe v Endovitalu redno organiziramo tečaje permakulturnega vrta z izkušeno predavateljico z Jožico Fabjan. S tečajem Vam pomagamo pri načrtovanju in oblikovanju vrta, kjer vse rastline in ostali subjekti bivajo v sožitju. Prav sožitje pa je osnovni temelj permakulture.

Permakultura

Beseda permakultura združuje besed permanenten (trajen) in kultura (ki tu pomeni odnos). Permakultura je praktična filozofija, ki sega na vsa področja človekovega bivanja. Namen permakulture je v ohranitvi življenja na planetu: ohranitev in izboljšanje čistih voda, zraka, rodovitnih tal, kvalitetnega bivanja vseh živih bitij v različnih življenjskih okoljih …

V Sloveniji se je začelo permakulturno gibanje v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, danes pa na voljo številne izobraževalne vsebine, srečanja, sodelovanja in druge oblike aktivnosti, ki delajo korake k ohranitvi in ponovni vzpostavitvi uravnoteženega bivanja v prostoru in času. Permakultura utemeljuje, da je mogoče bivati v naravnem okolju tedaj, ko je vse v ravnotežju.

Vsako leto organiziramo tudi tečaj permakulture s katero si boste oblikovali lastni permakulturni vrt…. (foto: endovital.com)

Endovital – vrhunska trgovina za ekološke proizvode, katere permakulturna filozofija zagotavlja energijo in ideje, ki nas bodo ob spoštovanju narave tiho in neopazno vodile k vrednotam prihodnjega časa!

Endovital
Vesna Fabjan Bremec s.p.
Vanganelska cesta 16
6000 Koper

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 993 48 19
Gsm: +386 (0)41 254 987
E-mail: info@endovital.com
Spletna stran: www.endovital.com

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.