Naslovnica Trendi Eno srce in Teden praznične dobrodelnosti

Eno srce in Teden praznične dobrodelnosti

Avtor: Spletno Uredništvo
Med 13. in 20. decembrom 2021 bodo na Televiziji Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije izpeljali ‘Teden praznične dobrodelnosti’. Med akcijo bodo v oddajah ‘Tednik’, ‘Dobro jutro’, ‘Infodrom’, ‘Krompir’, ‘Vikend paket’ in kvizu ‘Vem’ promovirali zbiranje prispevkov za otroke in njihove družine v stiski.
Kdor ne skače in kdor ne prispeva za otroke ni Sloven’c! (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Televizija Slovenija in Zveza prijateljev mladine Slovenije bosta v tednu med 13. in 20. decembrom ponovno izpeljali dobrodelno akcijo, ki so jo poimenovali ‘Teden praznične dobrodelnosti’. V dobrodelni akciji bo tokrat sodelovalo šest oddaj TV Slovenija, ki bodo ob promociji zbiranja dobrodelnih prispevkov predstavljale različne teme in primere, s katerimi se na Zvezi prijateljev mladine srečujejo vsakodnevno.

To so oddaje TV SLO ‘Tednik’, ‘Dobro jutro’, ‘Infodrom’, ‘Krompir’, ‘Vikend paket’ ter kviz ‘Vem’. Zbrana sredstva bo nato Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) namenila za otroke in za njihove družine v stiski. Z darili bodo pred prazniki pričarali nasmehe otrokom iz najbolj ranljivih okolij, s plačilom položnic omilili stisko družinam v finančni stiskah, poleg tega pa bodo omogočili tudi fizioterapije otrokom s posebnimi potrebami.

»Letošnjo praznično kampanjo smo združili v ENO SRCE, v katero združujemo naše socialno-humanitarne programe (Pomoč družinam, Adin štipendijski sklad in Sapramiškin sklad) ter vse decembrske aktivnosti, tudi obisk Dedka mraza v organizaciji naših članic širom Slovenije,« je pred pričetkom akcije pojasnila generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije Breda Krašna.

Sredstva bodo zbirali prek SMS-jev (na številko 1919 z besedo ENOSRCE5) in prek neposrednih nakazil na transakcijski račun ZPMS.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.